Survivor 2024 – Ανατροπή στην τελευταία ασυλία, δείτε ποια ομάδα πήρε την 4η νίκη

Μία ομάδα καλείται να πάει στην κάλπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ανατροπή στην τελευταία ασυλία, δείτε ποια ομάδα πήρε την 4η νίκη

Οι έντονες στιγμές συνεχίστηκαν στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor, με τους παίκτες να είναι ξεκάθαρα χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα, παρά το γεγονός ότι μεσολάβησε η ένωση. Κόκκινοι και Μπλε συνεχίζουν, λοιπόν, να αγωνίζονται για την ασυλία, με τους δεύτερους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας τρεις αναμετρήσεις.

Η αποχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, λόγω του τραυματισμού της, στοίχισε στην ομάδα των Κόκκινων, αφού ήταν πολύ δυνατή παίκτρια πριν τραυματιστεί, με την ψυχολογία τους να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, και αυτό να βγαίνει στον στίβο μάχης. Οι Μπλε είναι μπροστά 3-0 στο σκορ του αγωνίσματος για το έπαθλο της Πέμπτης στο Survivor, που θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Άλλαξε η κατάσταση στον αποψινό αγώνα;

Οι νικητές του αποψινού αγώνα ασυλίας στο Survivor

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ένταση, πριν οι δύο ομάδες μπουν στον στίβο μάχης, ήρθε να προστεθεί κι ένα τζαρτζάρισμα ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή σε κοινό εμπόδιο, που προκάλεσε... έκρηξη ανάμεσα στις δύο παίκτριες. Η Κατερίνα ήταν εκείνη που κέρδισε την εν λόγω αναμέτρηση και γύρισε στη Σταυρούλα, να ζητήσει τον λόγο για τη συμπεριφορά της.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς»

Το νικηφόρο σερί συνεχίστηκε, με τους Κόκκινους να παίρνουν το τοτέμ της ασυλίας στην καλύβα τους με τελικό σκορ 12-8. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν... Τελικά κατάφεραν να βρουν πιο γρήγορα τον ρυθμό τους, και να ξεπεράσουν την αρνητική ψυχολογία των τελευταίων ημερών.

Η τελευταία εξέλιξη πρόκειται για μία ανάσα, καθώς πλέον οι Κόκκινοι έχουν πιθανότητα να μείνουν αλώβητοι από τη μονομαχία αποχώρησης και να πετάξουν εκτός τον υποψήφιο των Μπλε. Παράλληλα πλέον μπαίνουν κι εκείνοι στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της Πέμπτης, και δεν θα φαίνεται τελικά να είναι περίπατος για μία ομάδα από τις δύο στο Survivor. Οι Μπλε θα ξεκινήσουν μόλις με δύο πόντους προβάδισμα.