Survivor 2024 – Η ήττα έφερε στον τάκο τον συνήθη ύποπτο: Δείτε ποιοι είναι οι τέσσερις μονομάχοι

Παίρνουν θέσεις μάχης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Η ήττα έφερε στον τάκο τον συνήθη ύποπτο: Δείτε ποιοι είναι οι τέσσερις μονομάχοι

Ολοκληρώθηκε η τετράδα που αναμένεται να παλέψει για την παραμονή στο Survivor. Θυμίζουμε ότι, μετά από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στην αρχή της εβδομάδας, δυσκολεύουν τα πράγματα για τις γυναίκες των δύο ομάδων, αφού έχασαν την ασυλία που είχαν από την παραγωγή, ενώ πλέον μπορούν να ανταγωνίζονται ανοιχτά και τους άντρες στις μονομαχίες.

Ένα παράδειγμα θα δούμε και σύντομα, αφού τον Γιάννη Περπατάρη και τον Χριστόφορο Ταξίδη θα ανταγωνιστεί η Δώρα Νικολή. Οι τρεις Κόκκινοι ήρθαν στον τάκο μετά τις ήττες των Κόκκινων, αλλά θυμίζουμε πως μετά την αποψινή ήττα τους, και οι Μπλε βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Σ' εμένα θα προσέχεις πώς μιλάς»

Ο 4ος υποψήφιος του Survivor έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση πρόσφατα

Μετά την ανατροπή των Κόκκινων, που κατάφεραν μετά από καιρό να πάρουν μία νίκη στις ασυλίες του Survivor, οι Μπλε πήγαν στην κάλπη και δεν πρωτοτύπησαν. Ο άνθρωπος που επέλεξαν, κατά συντριπτική πλειοψηφία, να βάλουν στη θέση του μονομάχου για ακόμα μία φορά ήταν ο Θοδωρής Τουρκογέωργος. Θυμίζουμε πως είχε βρεθεί στο... rotation των μονομάχων και δύο εβδομάδες πριν, όταν είχε γλιτώσει ωστόσο, καθώς μονομάχησαν γυναίκες τελικά και αποχώρησε η Άιρα Αντομαϊτύτε.

«Περίμενα αυτή την απόφαση, ακόμα μια μονομαχία για εμένα, αν και θα είναι ιδιαίτερη γιατί θα είμαι απέναντι από τη Δώρα», είπε ο παίκτης των Μπλε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor. Θυμίζουμε ότι για τα ζευγάρια των μονομάχων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση πριν από τον αγώνα.

Θοδωρής Τουρκογέωργος

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Θοδωρή Τουρκογέωργο

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένος και πριν από μόλις πρόσφατα έγινε μπαμπάς!

Έχει τελειώσει σχολή για Personal Trainer και σχολή μαγειρικής!

Πλέον δουλεύει σε γυμναστήριο ως manager αλλά και ως personal trainer.

Περιγράφει τον εαυτό του ως «απλό, λιτό και απέριττο» ενώ δεν ανέχεται την αδικία και την ασέβεια.