Survivor αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Γκιουλέκας - Τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα

Από την μία είναι κρίμα, από την άλλη όμως...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Γκιουλέκας - Τι έχει συμβεί τα τελευταία 24ωρα

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το Survivor τα επεισόδια που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έχουν γυριστεί 2-3 ημέρες πριν. Άρα μπορεί εμείς να είδαμε την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη το βράδυ της Πέμπτης 25/4 αλλά ουσιαστικά από την παραλία του Άγιου Δομίνικου ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα.

Στο επεισόδιο της μονομαχίας, λοιπόν, είδαμε τον Γιάννη Περπατάρη να λέει πως θέλει να δει νικητή του φετινού Survivor τον Γιώργο Γκιουλέκα κι αυτό γιατί εκτός του ότι ο Γιώργος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης αγωνιστικά, οι δυο τους είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά, από την στιγμή ειδικά που μεταφέρθηκαν μαζί από τους μπλε στους κόκκινους.

Δείτε επίσης: Survivor παρασκήνιο: Ο Περπατάρης αποχώρησε εσκεμμένα από το παιχνίδι - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες λίγες ημέρες πριν

Ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει πέσει ψυχολογικά

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έγκυρη πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, που λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κολλητού του Τζέιμς Καφετζή, βίωσε και την η αποχώρηση του αμέσως επόμενου ανθρώπου που ήταν κοντά, του Γιάννη Περπατάρη, τα έχει βρει λίγο σκούρα.

Είναι πολλές οι ώρες που βρίσκεται απομακρυσμένος και απομονωμένος από την καλύβα των ομάδων και τους υπόλοιπους παίκτες. Φαίνεται αρκετά σκεπτικός. Προς ενημέρωση όλων, ωστόσο, δεν τίθεται θέμα οικειοθελής αποχώρησης του Γιώργου Γκιουλέκα. Είναι πολύ συνειδητοποιημένος και παρά τα δύσκολα που περνάει εκεί έχει βάλει στόχο να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι. Άλλωστε όταν μπήκε Survivor έκανε αυτό το ταξίδι με την λογική πως θα πορευτεί μόνος του μέχρι το τέλος, ασχέτως αν η μοίρα του έφερε στον δρόμο του δυο ανθρώπους με τους οποίους κόλλησε και μπορούσε να τα πει καλά. Ξέρει, επίσης, πως βγαίνοντας από το παιχνίδι - όταν έρθει η ώρα του - με όσους πρέπει και θέλει θα κάνει το... μουχαμπέτι του!