J2US 27/4: «Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή» - ''Πανικός'' με το πρόσωπο που την αντικατέστησε

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US 27/4: «Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή» - ''Πανικός'' με το πρόσωπο που την αντικατέστησε

Το βράδυ του Σαββάτου 27/4 λίγο μετά τις 21:00 ο Νίκος Κοκλώνης έκανε άλλη μια ανατρεπτική έναρξη στο Just the 2 of us ανοίγοντας με την καλύτερη δυνατή διάθεση το 11ο live του μουσικού show του Alpha.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πέρασε πολύ γρήγορα σε ανακοινώσεις σχετικά με όλα όσα θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ. Η κριτική επιτροπή από τη μεριά της ήταν στη θέση της με μία ωστόσο απουσία.

Όπως τα είχαμε πει και νωρίτερα, η Δέσποινα Βανδή δεν θα παρευρισκόταν στο Just, καθώς η ίδια απουσιάζει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Η θέση της δεν έμεινε κενή και μάλιστα η παραγωγή φρόντισε να την αντικαταστήσει με ένα πολλά υποσχόμενο για την εξέλιξη της βραδιάς πρόσωπο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον αντικαταστάτη της Δέσποινας Βανδή

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, που έχει μεγάλη εμπειρία στη θέση του κριτή καθώς έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά shows όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Σάκη Ρουβά).

«Απόψε από την κριτική μας επιτροπή λείπει η Δέσποινα Βανδή, που βρίσκεται στην Αυστραλία για συναυλία. Της στέλνουμε τα φιλιά μας. Ποιος άραγε θα συμπληρώσει το καρέ; Θα δείτε σε πολύ λίγο», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο πάντα απρόβλεπτος...μαζί μας ο Ηλίας Ψινάκης. Ηλία καλώς ήρθες στο Just».