J2US 27/4: Παραλίγο να μη βγει στον αέρα του Alpha ο Κοκλώνης για λόγους υγείας - «Μια φορά τον χρόνο κάνω γυμναστική και το άλλο...»

Οι όλο νόημα ατάκες του Ηλία Ψινάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US 27/4: Παραλίγο να μη βγει στον αέρα του Alpha ο Κοκλώνης για λόγους υγείας - «Μια φορά τον χρόνο κάνω γυμναστική και το άλλο...»

Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να βγήκε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 ευδιάθετος και χαμογελαστός στον αέρα του Just the 2 of us, ωστόσο λίγο νωρίτερα από την έναρξη του show ο ίδιος αντιμετώπιζε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.

Η αποκάλυψη δεν ήρθε από τον ίδιο αλλά από τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ήταν guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή που απουσίαζε από το show (δείτε εδώ τι συνέβη με την τραγουδίστρια).

Ο Νίκος Κοκλώνης αφού υποδέχτηκε τον γνωστό manager στο Just, στη συνέχεια αναγκάστηκε να αναφερθεί στο λουμπάγκο που έπαθε και στους πόνους στη μέση του. Με έντονη διάθεση χιούμορ ο Ηλίας Ψινάκης τον ρώτησε από ποια δραστηριότητα έπαθε λουμπάγκο και τότε ξεκίνησε μια επική συζήτηση ανάμεσά τους...

Δείτε επίσης: J2US – Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον έρωτά του: «Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα»

Το πρόβλημα υγείας του Νίκου Κοκλώνη και οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη

Η.Ψ: Μια χαρά σε βλέπω πάντως με τη μέση

Ν.Κ: Με έπιασε η μέση μου, ναι...

Η.Ψ: Τον είδες στο καμαρίνι πως ήταν ε;

Ν.Κ: Δεν μπορούσα να σηκωθώ, με έπιασε η μέση μου. Λουμπάγκο. Από τι με έπιασε δεν ξέρω...

Η.Ψ: Μισό λεπτό να ενημερώσω την επιτροπή. Ψάχναμε να βρούμε στο καμαρίνι, αν είναι από το σεξ αυτός ο πόνος στη μέση ή από γυμναστική, αλλά θα έκανε παράλληλα...

Ν.Κ: Οπότε δύσκολο να το ξεχωρίσεις...Τι να κάνεις...Μια φορά τον χρόνο κάνω γυμναστική και το άλλο...