J2US – Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον έρωτά του: «Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα»

Νησιώτικο γλέντι στο πλατό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US – Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον έρωτά του: «Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα»

Μεγάλα ντέρτια απόψε το βράδυ για τον Νίκο Κοκλώνη και φάνηκε στο J2US! Ο παρουσιαστής δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες με τη «βοήθεια» της Δέσποινας Βανδή. Με αφορμή το νησιώτικο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, που ξεσήκωσε το κοινό του Alpha, έκανε και την αποκάλυψη για την καταγωγή του.

Αφού την ευχαρίστησε για την ερμηνεία της, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Δεν ρώτησα ζώδιο. Δεν είναι από νησί, αλλά από τη Στερεά Ελλάδα». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, που ήθελε να πει δύο λόγια για τα τραγούδια που αγάπησε, καθώς και για την εποχή που πήγαινε στη Μαδρίτη, έτοιμη να γίνει μητέρα.

Δείτε επίσης: J2US: Ξέχασε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος – Τον «δίκασε» ο guest κριτής Light

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή και του Νίκου Κοκλώνη στο J2US

«Θέλω να πω κάτι για τα νησιώτικα, τα οποία έλεγα 20 χρόνια πριν στον Λυκαβηττό, όταν έφευγα για τη Μαδρίτη γράφοντας mother στην κοιλιά μου. Αυτά τα τραγούδια τα αγάπησα μέσα από τη φωνή του Γιάννη Πάριου. Αισθάνθηκα σαν να έγινα δίαυλος για να αγαπηθούν στα μικρότερα παιδάκια τα νησιώτικα. Εγώ τα πήρα από τον Γιάννη, εκείνος τα πήρε από τους σπουδαίους νησιώτες -κι εκείνος Παριανός είναι. Κάθε φορά στις συναυλίες μου νιώθω ότι αν δεν πω τα νησιώτικα, κάτι λείπει», ανέφερε στον αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε ξανά στον έρωτά του μετά. «Είμαι ερωτευμένος και με την πανσέληνο, αλλά έχουμε live να τα πούμε και αυτά. Ξεκίνησα ανεβαστικά γιατί συνήθως στον έρωτα στην αρχή είσαι up και μετά πέφτεις», είπε ο παρουσιαστής του J2US.