Survivor spoiler 30/4: Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση – Βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες

Τη λες και έκπληξη...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 30/4: Αυτή είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση – Βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες

Βρισκόμαστε στα μισά της Survivor-εβδομάδας, και ήδη δύο υποψήφιοι περιμένουν να μονομαχήσουν για την αναμονή τους. Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Θοδωρής Τουρκογέωργος βγήκαν στον τάκο από τους Κόκκινους και τους Μπλε αντίστοιχα, επομένως τα πράγματα είναι αμφίρροπα στον σημερινό αγώνα.

Τελικά θα έρθει η ανατροπή, καθώς η αποψινή υποψήφια είναι γυναίκα. Όπως είδαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πλέον οι μονομαχίες για αποχώρηση έγιναν μικτές, ενώ ακολούθησαν και οι αγώνες ασυλίας/επάθλου, καθώς από ένα σημείο κι έπειτα είχαν λιγοστέψει επικίνδυνα οι γυναίκες στο Survivor. Η Δώρα Νικολή κατάφερε να επιβιώσει την προηγούμενη εβδομάδα, απέναντι σε Γιάννη Περπατάρη (αφήνοντας υπονοούμενα ότι εκείνος δεν έδωσε το 100%), θα τα καταφέρει και η γυναίκα αυτής της εβδομάδας;

Η αποψινή υποψήφια του Survivor δεν ένιωθε καλά από χθες

Η κατάσταση έχει δυσκολέψει πολύ για τους Κόκκινους. Η χθεσινή νίκη δεν είναι αρκετή τελικά για να τους δώσει το momentum που χρειάζονται ως ομάδα και σήμερα θα γνωρίσουν ξανά την ήττα. Όσο για την παίκτρια που επιλέγουν, όταν πάνε στον τάκο; Την έχουμε δει πολλές φορές να βρίσκεται στο επίκεντρο αντιπαραθέσεων, κυρίως με Μπλε αντιπάλους της.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο φετινό παιχνίδι, και η υγεία της έχει δοκιμαστεί σοβαρά. Σε έναν από τους χθεσινούς αγώνες, μάλιστα, που έτρεξε απέναντι στον Σταμάτη Ταλαδιανό την είδαμε να πέφτει κάτω, κλαίγοντας και φωνάζοντας: «Δεν θέλω άλλο».

Μένει άγνωστο αν το ζήτησε η ίδια να ψηφιστεί γι' αυτό το λόγο, κάτι που είχε κάνει την προηγούμενη φορά που βγήκε υποψήφια, επικαλούμενη τον τραυματισμό στο χέρι της. Σε διαφορετική περίπτωση, αποτελεί έκπληξη, καθώς οι συμπαίκτες της στο Survivor δεν έχουν δείξει να τη θέλουν εκτός παιχνιδιού.

Το βιογραφικό της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Υπήρξε ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα και πλέον είναι Sports Manager. Της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όριά του και σύμφωνα με την ίδια, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Αποτελεί το… «βουνό» του Survivor και αγωνίζεται για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο (μετά το 2022 και το 2023)