Survivor spoiler 2/5: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του

Δυστυχώς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 2/5: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί κανονικά το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί ο ελληνοτουρκικός αγώνας (δείτε εδώ το trailer και την αποκάλυψη για το μεγάλο έπαθλο). Μετά τον ομαδικό αγώνα όμως, θα ακολουθήσει και η μονομαχία της αποχώρησης.

Τέσσερις παίκτες, δύο μαχητές και δύο διάσημοι, δύο γυναίκες και δύο άντρες, θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Βέβαια, όσο και να προσπαθήσουν, σίγουρα ένας θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής και οι αποκλειστικές μας πηγές μας αποκάλυψαν ποιος θα είναι αυτός.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε 2/5 από το Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, γενικότερα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το χέρι της και ειδικά μετά τον χθεσινό 1/5 τρομακτικό της τραυματισμό, υπήρξε μεγάλος φόβος για την αναγκαστική της αποχώρηση, όμως έχει αποδείξει πως είναι "σκυλί" και δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Έτσι, λοιπόν, θα καταφέρει να νικήσει τους αντιπάλους της και απόψε και θα επιστρέψει στην καλύβα των κόκκινων συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης. Και η Αναστασία το ίδιο, θα γυρίσει γρήγορα στους μπλε. Άντρας είναι εκείνος που θα φύγει και για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία αυτός είναι ο... Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Είναι πολύ καλός αγωνιστικά, όμως η οικογένειά του και το λίγων μηνών παιδί του του έλειπαν πάρα πολύ, επομένως η αποχώρησή του θα τους φέρει και πάλι κοντά και μόνο καλό θα του κάνει.

Θοδωρής Τουρκογεώργος αποχώρηση Survivor