Survivor trailer 2/5: «Έχουμε έτοιμα τα διαβατήριά σας...» - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε

Μετά τον ελληνοτουρκικό αγώνα έρχεται η λυπητερή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 2/5: «Έχουμε έτοιμα τα διαβατήριά σας...» - Ποιος θα αποχωρήσει απόψε

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 2/5 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα και θα είναι συγκλονιστικό. Αργά το απόγευμα δημοσιεύθηκε το trailer στο οποίο παρουσιάζεται πρώτος πρώτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο πολυσυζητημένος αγώνας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών του ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο αργότερα τους ανακοινώνει και το μεγάλο έπαθλο που θα αποκτήσουν οι νικητές. Δεν αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες από το βίντεο βέβαια. Γίνεται γνωστό μόνο πως εκείνοι που θα πάρουν τους απαραίτητους πόντους θα μπουν στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψουν με προορισμό το Κουρασάο.

Δείτε επίσης: Χρύσα Χατζηγεωργίου - Η πρώτη ανάρτησή της μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor

Όλα όσα θα δούμε απόψε 2/5 στο Survivor

Δυστυχώς, ωστόσο, μετά τη χαρά αυτή, θα βρεθούν αντιμέτωποι όλοι με τη στιγμή της αποχώρησης, καθώς η παραγωγή δεν τους χαρίστηκε και αν κάποιοι πιστεύατε πως δεν θα υπάρξει αποχώρηση λόγω γιορτών, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θοδωρής Τουρκογεώργος, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Αναστασία Τσέρου και Ασημίνα Χατζηανδρέου θα μπουν στον στίβο μάχης και θα βάλουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν. Ποιος θα τα καταφέρει; Δείτε εδώ.

Δείτε επίσης: Τους έπιασε η παραγωγή να κλέβουν στο δάσος - «Φεύγω από το παιχνίδι»