Survivor 2024 – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Δαλάκα: «Από τα μάτια της καταλαβαίνετε το πάθος...»

«Θα μπορούσε να είναι το logo του παιχνιδιού»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έπλεξε το εγκώμιο της Κατερίνας Δαλάκα: «Από τα μάτια της καταλαβαίνετε το πάθος...»

Μικτός αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους Survivors απόψε (2/5) με Κόκκινους και Μπλε να διαγωνίζονται για ένα ταξίδι στο Κουρασάο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στα ελληνικά, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει το ίδιο στα τούρκικα για τους παίκτες των δύο εκδοχών του reality επιβίωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ένα σύντομο introduction ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παίρνει τον λόγο, αφού γνωρίζει τις δύο ομάδες καλύτερα απ' όλους. Ο παραγωγός του Survivor στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόσωπο της Κατερίνας Δαλάκα και έπλεξε το εγκώμιο της Ελληνίδας αθλήτριας του στίβου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα μπορούσε να γίνει το logo του παιχνιδιού για το πάθος και την αποφασιστικότητά της.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 2/5: ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Αυτός ο παίκτης φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνει Πάσχα με την οικογένειά του

Ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί για την Κατερίνα Δαλάκα

«Να συστήσουμε τους παίκτες της ελληνικής ομάδας στους παίκτες της τούρκικης ομάδας. Η Ασημίνα είναι έμπειρη, αλλά είναι τραυματισμένη και δεν ξέρουμε αν θα παίξει απόψε. Έχει πάντα το πάθος και μπορεί να τα καταφέρει όλα», είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός του Survivor.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Κατερίνα Δαλάκα είναι Survivor, μπορούμε να πούμε ότι είναι και το λογότυπο του παιχνιδιού. Είμαστε εδώ πολλά χρόνια μαζί μας και πάντα με επιτυχία. Μπορείτε να καταλάβετε το πάθος και την αποφασιστικότητα από τα μάτια της. Θέλει μόνο να βγει στο παρκούρ και να κερδίσει τους αντιπάλους της. Μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε “killer”».

Η Κατερίνα Δαλάκα τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και... επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται μόνο έναν στίβο μάχης και έναν αντίπαλο για να νιώθει γεμάτη σε αυτό το παιχνίδι.