Survivor spoiler 5/5: ΩΧ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Θα μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 5/5: ΩΧ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στο κανάλι του ΣΚΑΙ θα προβληθεί κανονικά ολοκαίνουριο επεισόδιο του Survivor και θα είναι ένα από τα πιο έντονα της σεζόν, καθώς, όπως προδίδει το trailer, θα παρακολουθήσουμε έναν άσχημο τραυματισμό, αυτόν την Αναστασίας Τσέρου (δείτε εδώ).

Αυτό σημαίνει πως η παίκτρια των μπλε θα μείνει εκτός αγώνα και ο Φάνης Μπολέτσης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα κληθούν να παλέψουν μόνοι τους για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ενάντια στους κόκκινους, οι οποίοι ειναι περισσότεροι. Ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, λοιπόν;

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor απόψε 5/5

Το σοκαριστικό ατύχημα που θα συμβεί θα ταράξει και τις δύο πλευρές, καθώς τα ουρλιαχτά της μαχήτριας θα ηχούν στα αυτιά τους για ώρα μετά την μεταφορά της στην κλινική, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους αντίπαλους των διάσημων και παρόλο που είναι λιγότεροι και με την Σταυρούλα επίσης τραυματισμένοι, θα φέρουν τη νίκη. Οι κόκκινοι, μάλιστα, μετρούν και εκείνοι πολλούς τραυματίες...

Όμως, επειδή η κατάσταση είναι πολύ περίεργη, το αποτέλεσμα δεν είναι ακόμα σίγουρο. Μείντε συντονισμένοι, λοιπόν, για να μάθετε πρώτοι τους νικητές!

Δείτε επίσης: Άλλος ζήτησε να φύγει κι άλλος αποχωρεί οριστικά απόψε

UPDATE: Οι πληροφορίες μας μέχρι στιγμής ααφέρουν πως ο αγώνας διακόπηκε μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας και δεν είναι γνωστό εάν συνεχίστηκε και τι ακριβώς συνέβη. Το σίγουρο είναι πως για τους μαχητές τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

UPDATE 2: Οι Κόκκινοι είναι εκείνοι που κατακτούν τελικά τη νίκη