Survivor 2024: Σφάδαζε στους πόνους η Αναστασία Τσέρου – Αποχώρησε από το παιχνίδι με γοερά κλάματα

Την μετέφεραν στο νοσοκομείο και οι γιατροί της απαγόρεψαν να συνεχίσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Σφάδαζε στους πόνους η Αναστασία Τσέρου – Αποχώρησε από το παιχνίδι με γοερά κλάματα

Ένας σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Οι Μπλε και οι Κόκκινοι αγωνίζονταν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και για ένα πασχαλινό τραπέζι, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός ήρθε να τους κόψει την ανάσα και να διακόψει τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Η Αναστασία Τσέρου και η Δώρα Νικολή βρέθηκαν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης, και όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που η πρώτη χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της και σφάδαζε στους πόνους. Οι κραυγές της ανησύχησαν τους πάντες, με τον αγώνα να διακόπτεται και να έρχεται ασθενοφόρο από την παραγωγή του Survivor για να παραλάβει την παίκτρια των Κόκκινων.

«Δεν μπορώ, πονάω», φώναζε μέσα σε γοερά κλάματα πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της στάθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δεν αγωνιζόταν λόγω τραυματισμού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει - Αυτός ο παίκτης είναι με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για Ελλάδα

Εκτός Survivor η Αναστασία Τσέρου

Η διακοπή του αγώνα κράτησε για περίπου μιάμιση ώρα. Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, εμφανίστηκε καθησυχαστικός απέναντι στις δύο ομάδες, αλλά δεν γινόταν να τους κρύψει τα δυσάρεστα νέα «Ο τραυματισμός δεν είναι τόσο ανησυχητικός, όσο φάνηκε στο replay, αλλά είναι τέτοιος που δεν επιτρέψει στην Αναστασία να συνεχίσει στο παιχνίδι. Έχουμε την αναγκαστική αποχώρησή της», είπε μεταξύ άλλων. Όπως ανακοίνωσε, οι παίκτες θα επέστρεφαν στα πρόχειρα καταλύματά τους αμέσως μετά.

«Δεν έχω λόγια. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία, δεν έχει σημασία τι χρώμα έχεις απέναντί σου. Η Αναστασία είναι από τις καλύτερές μου φίλες, έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα, είμαι σοκαρισμένος δεν μπορώ να μιλήσω», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης. «Δεν μπορώ να σου περιγράψω πώς νιώσαμε όταν ακούσαμε τη φωνή της, τρέξαμε όλοι. Εύχομαι να είναι καλά και να αποφύγει τα χειρότερα, δεν ξέρω τι να πω, είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.