Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό και τη διακοπή του αγώνα

Τελικά ολοκληρώθηκε ο στίβος μάχης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό και τη διακοπή του αγώνα

Έναν επεισοδιακό αγώνα παρακολουθήσαμε απόψε (5/5) στο Survivor, καθώς ολοκληρώθηκε σε δύο μέρη. Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου, Κόκκινοι και Μπλε επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους, με τους δεύτερους να πηγαίνουν ταξίδι στο Κουρασάο, όπου είχαν την ευκαιρία να αποφορτιστούν για λίγο και να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ μεταξύ άλλων.

Τα καλά νέα είναι πως η Αναστασία πρόκειται να αναρρώσει πλήρως, τα άσχημα είναι ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor. Με την επιστροφή των Μπλε, ξεκίνησε πάλι ο πρώτος αγώνας ασυλίας του Survivor, με το εμπόδιο στο οποίο τραυματίστηκε η παίκτρια των Κόκκινων να αφαιρείται, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Σφάδαζε στους πόνους η Αναστασία Τσέρου – Αποχώρησε από το παιχνίδι με γοερά κλάματα

Ο αγώνας στο Survivor συνεχίστηκε από εκεί που έμεινε

Από το 1-1 συνέχισαν την αναμέτρηση Κόκκινοι και Μπλε, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να παίρνει τη θέση της Αναστασίας στο επίμαχο run και μάλιστα να τερματίζει τον αγώνα ασυλίας του αποψινού Survivor με μία εκπληκτική εμφάνιση και 5 πόντους. Οι Μπλε πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα, και φαινόταν πως στο τέλος θα επιστρέψουν νικητές.

Ωστόσο οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο φινάλε του αγώνα και να παίρνουν μία πολύ κρίσιμη νίκη. Όχι μόνο για λόγους ψυχολογίας, αφού πέρα από την ασυλία χρειάζονταν ένα boost μετά την αποχώρηση της Αναστασίας, αλλά και για λόγους... πείνας, καθώς μαζί με το τοτέμ κέρδισαν και ένα πλήρες πασχαλινό τραπέζι με κατσικάκι, τζατζίκι και ό,τι άλλο λαχταρούσε η ψυχή τους.