Survivor 2024 - Απίστευτο ξέσπασμα απ' την Σταυρούλα, στο στόχαστρο η Ασημίνα: «Πήρε την τσάντα της κι έφυγε, την ακολουθούσε από πίσω η παραγωγή»

Βγήκε υποψήφια, αλλά την παράσταση έκλεψε η αντιπαράθεση στο συμβούλιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Απίστευτο ξέσπασμα απ' την Σταυρούλα, στο στόχαστρο η Ασημίνα: «Πήρε την τσάντα της κι έφυγε, την ακολουθούσε από πίσω η παραγωγή»

Φινάλε για ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor, με τους αποδεκατισμένους Μπλε να καλούνται να επιλέξουν ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος τους. Η υποψηφιότητα ήταν έκπληξη, καθώς πρόκειται για τη μοναδική γυναίκα τους, και μία από τις καλύτερες παίκτριές τους. Οι Μπλε επέλεξαν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποκάλυψε ωστόσο ότι ήταν δική της επιθυμία.

«Ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν. Δεν έχω παίξει και δεν έχω προσφέρει καθόλου στην ομάδα μου. Όσο δυνατή, ή όχι, κι αν είμαι δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα ψηφιστεί κάποιο άλλο παιδί. Χαίρομαι που το έκαναν. Δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απ' έξω, όταν ψήφισε την Ασημίνα η ομάδα της», δήλωσε η παίκτρια του Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Σφάδαζε στους πόνους η Αναστασία Τσέρου – Αποχώρησε από το παιχνίδι με γοερά κλάματα

Και συμπλήρωσε: «Αποφάσισα ότι επειδή είμαι ενάμιση χρόνο σχεδόν στο παιχνίδι, η ψυχολογία μου δεν είναι καλά, αμφιταλαντεύομαι σε πολλά πράγματα. Από αύριο θα ξαναμπώ στους αγώνες παρόλο που πονάω. Με τρελαίνει περισσότερο να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα».

Τη συζήτηση μονοπώλησε η «αποχώρηση» της Ασημίνας στο Survivor

Σημειώνεται ωστόσο ότι η υποψηφιότητα ήταν μάλλον τυπική διαδικασία, αφού η συζήτηση στο συμβούλιο, πέρα απ' το πλούσιο τραπέζι που απόλαυσαν οι Κόκκινοι Survivors, επικεντρώθηκε στην «αποχώρηση» της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Μετά από ήττες της σε run, δέχτηκε φωνές από την Κατερίνα Δαλάκα, απομακρύνθηκε και δεν ξαναεμφανίστηκε, με τους Μπλε να καταγγέλουν ότι αποχώρησε οικειοθελώς και η παραγωγή προσπαθούσε να την μεταπείσει.

Η Ασημίνα επικαλέστηκε ιατρικούς λόγους, αναφέροντας ότι την πονούσε το στομάχι της, αυτή η εξήγηση ωστόσο δεν έπεισε τους Μπλε που απόδωσαν την απομάκρυνσή της στην ανωτέρω αντιπαράθεση.

«Πήρε την τσάντα της και την ακολουθούσε από πίσω η παραγωγή»

«Δεν ισχύει αυτό. Μπήκα και αγωνίστηκα κανονικά, αλλά από χθες είμαι με πόνους. Σίγουρα οι Μπλε θα ήθελαν να με ξαναματσάρουν, αλλά δεν είναι ότι έχασαν γι' αυτό το λόγο. Αυτό θα έπρεπε να επηρεάζει τη δική μου ομάδα. Όσον αφορά το στομάχι μου, δεν θα απολογηθώ. Τα παιδιά γιορτάσανε, χορεύανε, φάγανε, κι εγώ ήμουν στην κλινική με τον ορό. Πολλές φορές μου τη λέει η Κατερίνα, δεν έχει να κάνει αυτό», τόνισε η Ασημίνα απαντώτας στις κατηγορίες των Μπλε Survivors.

«Μάθαμε ότι πήρες την τσάντα σου, ότι έφυγες από το παιχνίδι και τελείωσε», απάντησε σε έντονο ύφος η Σταυρούλα, ενώ όταν η Ασημίνα αιτιολογούσε αυτήν την κίνηση, ξεκίνησε να μουρμουράει: «Βαρέθηκα». Η παίκτρια των Κόκκινων εκνευρίστηκε από την αντίδρασή της, και σ' εκείνο το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο.

«Δεν θέλω να ακούσω τι έχεις να πεις. Δεν με νοιάζει, ξέρω τι έχει συμβεί και ότι αυτό που θα μου πεις είναι ψέμα. Βαρέθηκα να ακούω ψέματα, τι να παραμείνω, στο θέατρο του παραλόγου;», απάντησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Φάνη Μπολέτση να υποστηρίζει την εκδοχή της: «Δεν είπε μόνο μία κουβέντα ότι θέλει να φύγει, πήρε την τσάντα της και σηκώθηκε να φύγει. Την ακολουθούσε από πίσω η παραγωγή».

«Μας κοροϊδεύεις και πας να βγεις από πάνω»

«Γιατί το κάνετε αυτό; Έχετε να πετύχετε κάτι; Μπείτε στη θέση του αλλουνού. Δεν έχει υπάρχει μέρα που θα πείτε “Δεν είμαι καλά ψυχολογικά”; Σας πείραξε που το είπα εγώ;», απάντησε η Ασημίνα, για να δεχτεί καταιγισμό από τους Μπλε, που της τόνισαν: «Μας κοροϊδεύεις και πας να βγεις από πάνω. Δεν είναι απλά ότι το είπες, σηκώθηκες κι έφυγες. Δεν είχαμε το δικαίωμα να σε ματσάρουμε, γιατί μας ενημέρωσαν ότι έφυγες από το παιχνίδι».

«Αν θες να φύγεις, είναι δικαίωμά σου και μπορείς να το κάνεις όπως κάθε παίκτης. Εμείς αναφερθήκαμε στο κομμάτι ότι δεν έβρισκες τον στόχο, θα μπορούσαμε να σε επιλέξουμε ξανά. Αλλά εσύ έφυγες και τώρα μας λες ότι είχες πόνους στην κοιλιά. Μας κοροϊδεύεις κιόλας», είπαν μεταξύ οι άλλων οι Μπλε του Survivor.