My Style Rocks – Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»

«Θα πρέπει να σου βάζω 4, όπως κάνει η φίλη σου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks – Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»

Νέο επεισόδιο στο My Style Rocks με το πνεύμα της Ανάστασης να μην φέρνει... αγαλλίαση στο πλατό. Εδώ και καιρό οι παίκτριες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα και βαθμολογούν αναλόγως, κάτι που έχουν αντιληφθεί σαφώς οι κριτές και δεν κάνουν τα στραβά μάτια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αυτή τη φορά αντέδρασε έντονα απέναντι στη Σιμόν, καθώς θεώρησε ότι το look της ήταν εκτός θέματος (ανοιξιάτικη δαντέλα) και της έδωσε χαμηλή βαθμολογία. Η παίκτρια του My Style Rocks προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση της, έχοντας πίσω της για στήριξη και μία υψηλή βαθμολογία από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, ωστόσο μάλλον έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Δείτε επίσης: My style rocks: Με μαλλί πλατίνα και έντονο μακιγιάζ - Αυτή η νέα παίκτρια μπαίνει σήμερα στο παιχνίδι

Η έκρηξη του Στέλιου Κουδουνάρη στο My Style Rocks

«Μερικές φορές νιώθω ότι είμαστε σε διαφορετικά σύμπαντα και παράλληλες πραγματικότητες, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, ή ότι κάτι κάνεις επίτηδες. Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις ότι αυτό το φόρεμα δεν μπορεί να πάρει καλή βαθμολογία, τότε δεν ξέρω πώς μπορώ να σε αντιμετωπίσω και τι άλλο να πω. Είναι συνεχόμενες οι μέρες που έρχεσαι κομψή, αλλά εκτός θέματος», ανέφερε σε έντονο ύφος ο κριτής του My Style Rocks.

«Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω, μου τελείωσαν οι λέξεις. Θα σου βάλω 2, γιατί δεν μπορώ να στο εξηγήσω, είτε γιατί δεν θέλεις να ακούσεις, είτε γιατί νιώθω ανίκανος να σου πω γιατί αυτό το ρούχο δεν είναι καλοκαιρινό. Δεν έχω λόγια πλέον, σηκώνω τα χέρια ψηλά, θα πρέπει να σου βάζω 4, όπως κάνει η φίλη σου. Είμαστε όλοι εδώ στο θέατρο του παραλόγου», κατέληξε έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, δίνοντας τον λόγο στο συνάδελφό του-κριτή του My Style Rocks, Λάκη Γαβαλά.