TV Queen: Ενθουσιασμός με την είσοδο του Μικρούτσικου – «Σας σκέφτομαι καθημερινά»

«Η παραγωγή δεν σας βλέπει σαν "καυσόξυλα" για τον χειμώνα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
TV Queen: Ενθουσιασμός με την είσοδο του Μικρούτσικου – «Σας σκέφτομαι καθημερινά»

Την εμφάνισή του στο αποψινό επεισόδιο του TV Queen έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής και διευθυντής της ακαδημίας για υποψήφιες παρουσιάστριες μίλησε μαζί τους, αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα και θέλησε να τους δείξει τη στήριξή του, πριν προχωρήσουν στο μάθημα. Τα κορίτσια της ακαδημίας του έδειξαν την εκτίμησή τους και τη συγκίνησή τους για όσα τους είπε, ενώ ενδεικτικό είναι ότι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

«Δεν είναι ότι όποτε σας βλέπω, σας σκέφτομαι. Σας σκέφτομαι καθημερινά, όχι με αιτία κι αφορμή την καθημερινή εκπομπή. Ξυπνάω το πρωί, τηλεφωνάω εδώ και λέω “έχει συμβεί κάτι, είναι καλά τα κορίτσια;”. Είναι μία ενημέρωση με ενδιαφέρον. Αυτό έρχομαι να σας δηλώσω. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι σε ένα νησί και να περνάω καλά και να το γράφουν τα περιοδικά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Τα daddy issues, το "ασχημόπαπο" και τα κλάματα - Χαμός στο twitter για το χθεσινό 6/5 επεισόδιο

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο αποψινό TV Queen

«Θα μπορούσα να είμαι από τους συμπαρουσιαστές ή συμμετεχόντες του συνδρόμου “Μύκονος”. Αν ήμουν στη Μύκονο θα υπήρχαν δημοσιεύματα, αλλά δεν με αφορά και με ενδιαφέρει μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, δεν την είχα ποτέ και δεν θα την έχω τώρα. Με νοιάζει να νιώθετε άνετα και να μπορείτε να εκφραστείτε, να ξέρετε ότι η παραγωγή δεν σας βλέπει σαν δομικά υλικά και καυσόξυλα για τον χειμώνα. Σας βλέπει με πολύ ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο διευθυντής της ακαδημίας του TV Queen.

Η Τριανταφυλλιά δάκρυσε στην κάμερα του TV Queen, λέγοντας ότι τον ένιωσε σαν πατέρα μετά την τελευταία του εμφάνιση… «Η έγνοια μου είστε εσείς, είτε μπορώ να σας το δείξω πρακτικά, είτε όχι. Έρχομαι σαν δικιά σας στήριξη και υποστήριξη, έρχομαι να μου πείτε ό,τι θέλετε για να συμφωνήσουμε μαζί τι θέλετε να βγει στον αέρα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν πάνε μαζί στο τραπέζι για να φάνε.