Tv Queen: Τα daddy issues, το "ασχημόπαπο" και τα κλάματα - Χαμός στο twitter για το χθεσινό 6/5 επεισόδιο

Η δοκιμασία που έφερε τα πάνω κάτω

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen: Τα daddy issues, το

Το βράδυ της Δευτέρας 6/5, παράλληλα με το Survivor (δείτε εδώ τα ουρλιαχτά και τα κλάματα με την αποχώρηση που ανακοινώθηκε), έπαιζε και το Tv Queen και ήταν ένα επεισόδιο που φάνηκε να έχει ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. Ιδιαίτερη έμφαση, μάλιστα, έδωσαν στο μάθημα του Παντελή Τουτουντζή, όπως φάνηκε από τα σχόλια στο twitter.

Ο διάσημος και επιτυχημένος make up artist έδωσε στις διαγωνιζόμενες 15 λεπτά ώστε να πάνε και να βαφτούν, με τις ίδιες να τρέχουν πανικόβλητες. Η Χριστίνα όμως ετοιμάστηκε με μία μικρή καθυστέρηση και για τον λόγο αυτό ο καθηγητής και κριτής της έγινε έξαλλος και της είπε ξεκάθαρα πως θα έτρωγε πόρτα εάν βρισκόταν σε οντισιόν.

Οι αντιδράσεις στο twitter στο χθεσινό 6/5 επεισόδιο του Tv Queen

Εκεί είναι που ανέβηκαν οι τόνοι, όμως τα δύσκολα ήρθαν στη συνέχεια, όταν εκείνος τους αποκάλυψε πως το ζητούμενο ήταν να σταθούν μπροστά από την κάμερα, να αρχίσουν να ξεβάφονται και να λένε την ίδια στιγμή μία ιστορία στο πλαίσιο μιας υποτιθέμενης εκπομπής τους.

Δείτε επίσης: Παντελής Τουτουντζής - Η ηλικία, η καταγωγή, ο επί χρόνια σύντροφός του Νάσος και η απόκτηση δυο παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας

Η Τριανταφυλλιά μίλησε για τον πατέρα της, η Όλγα φλέρταρε με τον κάμεραμαν, όμως υπήρξαν και κάποιες οι οποίες έφεραν αντιρρήσεις. Η Αναστασία είναι μία από αυτές, καθώς δήλωσε πως δεν ήθελε να ξεβαφτεί μπροστά στο πανελλήνιο, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή και έτσι στο τέλος υπέκυψε. Σε δύσκολη θέση και εμφανώς συγκινημένη ήταν και η Χριστίνα, η οποία λέγοντας τη δική της ιστορία, αποκάλυψε πως μεγάλωσε μέσα στα κόμπλεξ και θεωρούσε τον εαυτό της ένα "ασχημόπαπο".

Όλα αυτά, λοιπόν, δεν έμειναν ασχολίαστα...