Survivor 2024 – Αναμενόμενο: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Δεν έμειναν και πολλές επιλογές...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Αναμενόμενο: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Μπορεί στο αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor να μονοπώλησε την συζήτηση ο Φάνης Μπολέτσης, με την κίνησή του να επιλέξει για ματσάρισμα τον Γιώργο Γκιουλέκα, παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος πονούσε στα πλευρά, η κάλπη ήταν μία τελείως ξεχωριστή υπόθεση. Οι Μπλε, που πλέον έχουν μείνει ελάχιστοι, έπρεπε να διαλέξουν ποιος παίκτης τους θα ήταν υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Άλλοι έχουν φύγει με πολλά περισσότερα - Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου

Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες δύο μέρες, δύο γυναίκες βγήκαν υποψήφιες προς αποχώρηση, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την μεταξύ τους μονομαχία να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας Τσέρου εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού της, ωστόσο, δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στους Μπλε για να ψηφιστεί.

Έτσι στράφηκαν σε μία πιο... παραδοσιακή επιλογή. Η Σταυρούλα, όπως είπαμε, είναι ήδη υποψήφια, ο Φάνης είναι από τους καλύτερούς τους παίκτες, επομένως ο κλήρος θα έπεφτε στον Ντάνιελ ή στον Σταμάτη. Τελικά ο δεύτερος βγήκε ομόφωνα υποψήφιος.

«Είμαι οκ, είμαι εντάξει. Επειδή τελειώνει σιγά-σιγά το παιχνίδι και φτάνουμε στον τελικό ξέρω ότι μπορώ να είμαι υποψήφιος. Είμαι πανέτοιμος, περιμένω πώς και πώς να έρθει η μονομαχία, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Ποιος είναι ο Σταμάνης Ταλαδιανός

Σταμάτης Ταλαδιανός

Γεννήθηκε στο Βόλο, έζησε στη Σκόπελο, μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές, παρέμεινε εκεί εννέα χρόνια και… ετοίμασε βαλίτσες για Καραϊβική. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά τον κέρδισε η νυχτερινή ζωή, δουλεύοντας ως bartender και performer σε νυχτερινά μαγαζιά για αρκετά χρόνια. Πλέον, διατηρεί club και εστιατόριο σε Βόλο και Σκόπελο αντίστοιχα. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με το οποίο έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά. Τι θα του λείψει περισσότερο; Η οικογένειά του. Το πάθος του όμως για κάθε είδους πρόκληση τον έπεισε τελικά να τους αποχωριστεί για να… πετάξει για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο