Survivor spoiler: Άλλοι έχουν φύγει με πολλά περισσότερα - Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου

Έφυγε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Άλλοι έχουν φύγει με πολλά περισσότερα - Με πόσα χρήματα αποχώρησε η Αναστασία Τσέρου

Έναν σοκαριστικό τραυματισμό είχε η Αναστασία Τσέρου στο χθεσινό 5/5 επεισόδιο του Survivor κατά την διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλίας της εβδομάδας. Η παίκτρια των Μπλε, χτύπησε με το κεφάλι της σε μια από τις ξύλινες κατασκευές με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κλαίει γοερά από τους πόνους. Όλοι οι παίκτες έτρεξαν δίπλα της, ενώ ασθενοφόρο την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Δεν έχω λόγια. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία, δεν έχει σημασία τι χρώμα έχεις απέναντί σου. Η Αναστασία είναι από τις καλύτερές μου φίλες, έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα, είμαι σοκαρισμένος δεν μπορώ να μιλήσω», τόνισε ο Φάνης Μπολέτσης. «Δεν μπορώ να σου περιγράψω πώς νιώσαμε όταν ακούσαμε τη φωνή της, τρέξαμε όλοι. Εύχομαι να είναι καλά και να αποφύγει τα χειρότερα, δεν ξέρω τι να πω, είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός - δείτε εδώ την στιγμή του τραυματισμού της.

Την αποχώρηση της από το Survivor ανακοίνωσε στην συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός, λέγοντας ως οι γιατροί συναίνεσαν πως δεν πρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το ατύχημα της ήταν σοβαρό. Έτσι λοιπόν, η Αναστασία Τσέρου σε λίγες ώρες θα πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πόσα χρήματα πήρε η Αναστασία Τσέρου από το Survivor;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφόρησε, η Αναστασία είχε κάνει deal με την Ατζούν Μίντια να λαμβάνει κάθε εβδομάδα χίλια ευρώ, έχοντας λοιπόν μείνει στο Survivor 10 εβδομάδες, επιστρέφει στο σπίτι της με 10.000 ευρώ.

Αναστασία Τσέρου

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Γεννήθηκε στην Κόρινθο αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Personal Trainer όμως από την ηλικία των 16 ετών μέχρι και σήμερα παίζει επαγγελματικά μπάσκετ στον Ιωνικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο (200 μέτρα τρέξιμο και άλμα εις ύψος) και χόμπι της είναι το κολύμπι. Παράλληλα με το μπάσκετ τα τελευταία δύο χρόνια διατηρεί το δικό της e - shop με γυναικεία ρούχα. Δεν έχει κάνει ούτε μια μέρα κάμπινγκ, αλλά αυτό που πιστεύει πως θα την δυσκολέψει περισσότερο είναι η επιλογή των χαρακτήρων που θα κάνει παρέα. Δηλώνει ηγετική παρουσία και κατεβαίνει στη Δομινικανή Δημοκρατία «ετοιμοπόλεμη», για να βιώσει αυτό που πολλοί θα ήθελαν να ζήσουν και δεν μπορούν.