Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Τσέρου μετά την αποχώρησή της - «Let's fix this sh!t"

Έκατσε 10 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Τσέρου μετά την αποχώρησή της - «Let's fix this sh!t

Άδοξο ήταν το τέλος της Αναστασίας Τσέρου από το Survivor 2024, αφού ένας πολύ άσχημος τραυματισμός από δική της απροσεξία σε στίβο μάχης κατάφερε να την στείλει πίσω στην Ελλάδα με το ιδιωτικό τζετ του Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγο πριν την τελική 10αδα.

Η Αναστασία, λοιπόν, την Δευτέρα αποχαιρέτησε με δάκρια στα μάτια τους συμπαίκτες της, ευχήθηκε τα καλύτερα και πάνω από όλα υγεία και πήρε τον δρόμο του γυρισμού...

Αφού παρέλαβε το κινητό της προχώρησε, μάλιστα, στην πρώτη της ανάρτηση και μέσα από ένα IG story ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλε.

Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Τσέρου

«Let's fix this sh!t», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας και συνέχισε «Ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας, με γεμίσατε με χαρά και αισιοδοξία! Υγεία πάνω από όλα και τα καλύτερα έρχονται»

Survivor: Τα λεφτά που πήρε η Αναστασία Τσέρου και η πρώτη ανάρτησή της - «Let's fix this sh!t'

Η αμοιβή της από το Survivor

Υπενθυμίζουμε πως η Αναστασία Τσερού δεν άνηκε στο πρώτο κύμα παικτών που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο. Στην παραλία έφτασε στις 25/2 άρα μέχρι σήμερα έχει διανύσει 10 εβδομάδες στο παιχνίδι, 10 εβδομάδες που τις απέφεραν σε σύνολο 10.000 ευρώ αφού λάμβανε στον τραπεζικό της λογαριασμό 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως την αποθεραπεία της έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Τούρκος παραγωγός, χωρίς εκείνη να επιβαρυνθεί σε κάτι.