Survivor trailer 9/5: Σπαραγμός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Χτύπημα κάτω από τη μέση για τους παίκτες

Μην χάσετε το σημερινό επεισόδιο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor trailer 9/5: Σπαραγμός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Χτύπημα κάτω από τη μέση για τους παίκτες

Απόψε 9/5 το βράδυ το Survivor επιστρέφει με το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και αν λάβουμε υπόψιν το trailer, που κυκλοφόρησε έχουμε να πούμε πως οι ανατροπές και οι συγκινήσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Θυμίζουμε εδώ, πως σήμερα κόκκινοι και μαχητές θα παίξουν κανονικά αγώνα - όχι όμως ασυλίας - και στο τέλος του επεισοδίου θα προβληθεί η μονομαχία ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Σταμάτης Ταλαδιανός, Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί).

Νωρίτερα όμως, κόκκινοι και μπλε θα έρθουν αντιμέτωποι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που θα είναι κάτι σαν χτύπημα κάτω από τη μέση για όλους τους παίκτες. Ο σημερινός λοιπόν αγώνας θα έχει ως έπαθλο αυτό της επικοινωνίας.

Το συγκινητικό trailer για το σημερινό 9/5 επεισόδιο του Survivor

Η παραγωγή μάλιστα αποφάσισε, πως η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει δύο ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά της. Στο άκουσμα της λέξης ''οικογένεια'' διάσημοι και μαχητές ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο καθένας έχει έναν δικό του λόγο για να συγκινείται, καθώς μερικοί παίκτες είναι γονείς και περιμένουν πως και πως να ακούσουν τα παιδιά τους και άλλοι αγωνιούν για τους γονείς, τα αδέρφια τους και άλλα αγαπημένη μέλη της οικογένειάς τους.

Δείτε επίσης: Survivor έκτακτο: Άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ