J2US 10/5: «Ένας άνθρωπος που αγαπάμε πάρα πολύ εσείς και εμείς» - Τα πάνω κάτω με τον αντικαταστάτη της Δέσποινας Βανδή

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US 10/5: «Ένας άνθρωπος που αγαπάμε πάρα πολύ εσείς και εμείς» - Τα πάνω κάτω με τον αντικαταστάτη της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή απουσίαζε από το σημερινό 10/5 live του Just the 2 of us, καθώς η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού show βρίσκεται στη Γερμανία ενόψει των δύο προγραμματισμένων συναυλιών της με τον Αντώνη Ρέμο (δείτε εδώ τις δηλώσεις της στο αεροδρόμιο).

Ο Νίκος Κοκλώνης λοιπόν, άνοιξε το show με τον δικό του μοναδικό τρόπο και πολύ γρήγορα πέρασε στην παρουσίαση της κριτικής επιτροπής. Στη θέση της Δέσποινας Βανδή, όπως ήταν λογικό έχουμε αντικατάσταση.

Αυτή τη φορά στην καρέκλα της λαμπερής τραγουδίστριας κάθισε ένα πρόσωπο με εμπειρία και γνώση για τα μουσικά και πιο συγκεκριμένα για την Eurovision, που αποτελεί σημερινό θέμα για τα ζευγάρια. Ο λόγος για τον Γιώργο Αρσενάκο.

Το πρόσωπο που αντικατέστησε τη Δέσποινα Βανδή στο 10/5 live του J2US

«Κυρίες και κύριοι, στη θέση της Δέσποινας Βανδή που βρίσκεται απόψε στη Γερμανία, ένας άνθρωπος που ξέρει καλά την αγωνία αλλά και τα μυστικά της Eurovision. Ένας άνθρωπος που αγαπάμε πάρα πολύ και εσείς και εμείς και είναι πάντα δίπλα μας. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος Αρσενάκος. Καλώς ήρθες Γιώργο στο Just the 2 of us», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε: «Νίκο μου...Πρέπει να πάμε Eurovision, να το κανονίσουμε».