Έγκυος παίκτρια του Tv Queen; Η συζήτηση με την παραγωγή που δεν είδαμε - Όλη η αλήθεια

Το εξομολογήθηκε πρώτα σε συμπαίκτριά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγκυος παίκτρια του Tv Queen; Η συζήτηση με την παραγωγή που δεν είδαμε - Όλη η αλήθεια

Το νέο ριάλιτι του OPEN, Tv Queen, από την πρώτη στιγμή προβολής του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για πολλούς λόγους. Το γεγονός πως οι διαγωνιζόμενες τσακώνονται ακόμη και για τη βρομιά μέσα στο σπίτι που μένουν είναι ένας από αυτούς (δείτε εδώ τι συνέβη στο χθεσινό 14/5 επεισόδιο).

Κάτι που προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο, και δεν το παρατήρησαν πολλοί είναι πως στα τελευταία λεπτά το βράδυ της Τρίτης μία παίκτρια εξομολογήθηκε σε μία άλλη πως έχει δέκα μέρες καθυστέρηση και φοβόταν μήπως είναι έγκυος. Ο λόγος για την Αναστασία Τ. που άνοιξε την καρδιά της στην Αγάπη και ζήτησε, μάλιστα, τεστ εγκυμοσύνης από την παραγωγή.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη στο Tv Queen

Το συμβάν αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 15/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την κοπέλα να να παίρνει το τεστ και θα μάθουμε και ποια είναι η απάντηση, ενώ ο δημοσιογράφος εξήγησε πως στην συζήτηση που έκανε με την παραγωγή της δήλωσαν πως σε περίπτωση που περιμένει παιδί και θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι θα της παρέχουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια χρειαστεί.

Δείτε επίσης: Tv Queen: Πρώην του Παντελή Παντελίδη διεκδικεί τον τίτλο της παρουσιάστριας - Μισή Ασιάτισσα, ψηλή, μελαχρινή

Το βιογραφικό της

  • 28 ετών, Τραγουδίστρια

Η Αναστασία μένει στην Αθήνα κι εργάζεται ως τραγουδίστρια. Έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά κέντρα, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Κιάμος, ο Θάνος Πετρέλης και ο Πάνος Καλίδης. Πιστεύει όμως ότι ο χώρος που της ταιριάζει περισσότερο είναι αυτός της τηλεόρασης. Γι’ αυτό κι έκανε προσπάθειες στο παρελθόν να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες. Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στην Αυστραλία και στην Αμερική και θεωρεί ότι ιδανικά θα της ταίριαζε μία ταξιδιωτική εκπομπή. Αγαπημένες της παρουσιάστριες είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Ελένη Μενεγάκη.

undefined