My Style Rocks - Την πήρε ο ύπνος στον αέρα και την ξύπνησε η Κατερίνα Καραβάτου: «Τον είχες πάρει κανονικά»

Έπεσαν κάτω απ' τα γέλια κριτές και παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Την πήρε ο ύπνος στον αέρα και την ξύπνησε η Κατερίνα Καραβάτου: «Τον είχες πάρει κανονικά»

Μπορεί να μην είναι υποτονικό το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αλλά φαίνεται πως έφερε... χαλάρωση σε μία από τις παίκτριες, καθώς την πήρε ο ύπνος στον αέρα. Ο λόγος για την Casablanca, που ενώ μιλούσε ο Λάκης Γαβαλάς στην Νατάσα Βελιανίτη, είχε κλείσει τα μάτια της και δεν φαινόταν να ακούει τι συνέβαινε γύρω της.

Το περιστατικό κατάλαβαν γρήγορα ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Έβελυν Καζαντζόγλου, που έκαναν νόημα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, και ξεκίνησαν όλοι μαζί να γελάνε μέχρι δακρύων. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, προσπαθώντας να συνέλθει από τα γέλια, άρχισε να φωνάζει γλυκά το όνομά της. «Casablanca μου, είσαι οκ; Σε είδα ότι κοιμόσουν λίγο», της είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά, είμαστε στο θέατρο του παραλόγου»

Γέλια στο πλατό του My Style Rocks

Η Casablanca πετάχτηκε, κάνοντας τούς πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους, και παραδέχτηκε ότι όντως την είχε πάρει ο ύπνος. «Έσβησα», είπε με... αγουροξυπνημένη φωνή η παίκτρια του My Style Rocks, με τα γέλια να επανέρχονται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. «Τον είχες πάρει κανονικά», της είπε η Κατερίνα Καραβάτου που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: