Survivor trailer 22/5: Ατύχημα κατά την διάρκεια του αγώνα - Τα ουρλιαχτά την ώρα που τον παίρνουν οι τραυματιοφορείς

Άναυδοι οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 22/5: Ατύχημα κατά την διάρκεια του αγώνα - Τα ουρλιαχτά την ώρα που τον παίρνουν οι τραυματιοφορείς

Αυτός ο τραυματισμός μπορεί να του στοιχίσει την παραμονή του στο Survivor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό; Η 20η εβδομάδα που το ριάλιτι του ΣΚΑΙ βρίσκεται στον αέρα, όπως φαίνεται, είναι γεμάτη εκπλήξεις και οι περισσότερες από αυτές είναι δυσάρεστες. Στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού που μπλε και κόκκινοι θα παίξουν για την 4η ασυλία της εβδομάδας, ένας Έλληνας παίκτης δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το run του. Ένας Έλληνας παίκτης θα μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο!

Εκτός Survivor ο Φάνης Μπολέτσης;

Όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τελικό, ο Φάνης Μπολέτσης, ο πιο δυνατός παίκτης αυτή την στιγμή στη μπλε ομάδα, κατά την διάρκεια του στίβου μάχης για την 4η ασυλία της εβδομάδας θα τραυματιστεί άσχημα στο δεξί του ώμο. Οι κραυγές του θα ηχήσουν σε όλο τον Άγιο Δομίνικο. Ο αγώνας θα διακοπεί. Θα τον αναλάβουν οι γιατροί.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φάνης τόσο καιρό παίζει με διαλυμένο αστράγαλο. Σύμφωνα βέβαια με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο συγκεκριμένος τραυματισμός του στον ώμο δεν θα τον κρατήσει εκτός παιχνιδιού. Είναι σοβαρός, πόνεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας, πολύ, αλλά θα επανέλθει. Όλα καλά στην υγεία του σε γενικές γραμμές. Ο Φάνης είναι σκληρός, έχει βάλει στόχο το κύπελλο φέτος και πηγαίνει προς αυτό ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια!

Πέρα από αυτός εμείς ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει (δείτε εδώ!) αλλά και ποιος είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση...