Tv Queen 22/5: «Είμαι πρώτη φορά στη ζωή μου στις 105 μέρες που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο» - Ανατρίχιασε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την εξομολόγησή της

«Στις κακές τρώω γαριδάκια και τέτοια και τα βγάζω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tv Queen 22/5: «Είμαι πρώτη φορά στη ζωή μου στις 105 μέρες που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο» - Ανατρίχιασε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την εξομολόγησή της

Στο αποψινό (22/5) επεισόδιο του νέου ριάλιτι του OPEN, Tv Queen, η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε στο σπίτι των διαγωνιζόμενων για να μιλήσει μαζί τους και να τις συμβουλεύσει πριν από την δοκιμασία τους, ωστόσο κατέληξε να κάνει μία ακόμη συγκινητική εξομολόγηση για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σε προηγούμενο επεισόδιο είχε μιλήσει για την μάχη της με την κατάθλιψη, αλλά και την βουλιμία (δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια) και αυτή τη φορά αποκάλυψη για τη διάγνωσή της με διαβήτη, αλλά και τα υπερφαγικά επεισόδια τα οποία αντιμετώπιζε συχνά σε κάποια διαστήματα της ζωής της.

Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στο Tv Queen

«Μπισκότα δεν τρώω, γιατί έχω διαβήτη β'. Έχω κάποιες δύσκολες περιόδους επειδή είμαι βουλιμική και έχω κάποια επεισόδια. Στις δύσκολες περιόδους, στις κακές τρώω γαριδάκια και τέτοια και τα βγάζω... Αποφάσισα μετά από χρόνια ότι θα το λέω γιατί το έκρυβα με μεγάλη επιτυχία. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το έχουν θέμα και δεν το αντιμετωπίζουν. Έχω ένα τετράδιο, ένα ημερολόγιο, που γράφω τον αριθμό της ημέρας που δεν έχω επεισόδια (βουλιμικά) και οκ, τικ. Και σκεφτόμουν προχθές, γιατί είμαι στις 105 μέρες πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο. Πλέον, νομίζω με βεβαιότητα, δεν θα σταματήσει ποτέ! Φτάνοντας στις 100 λέω θα φέρω να φάω…και δεν το έκανα, είμαι πολύ υπερήφανη!».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη για τον κριτή που "δεν ήθελαν" στο Tv Queen: «Δεν είδα κανέναν κλαμένο! Μπορεί και να μην είχαν ενημερωθεί ότι θα...»