Survivor 22/5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 4η ασυλία της εβδομάδας

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 22/5: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την 4η ασυλία της εβδομάδας

Ο αποψινός (22/5) αγώνας του Survivor ξεκίνησε πριν από μερικές ώρες και ολοκληρώθηκε παρά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση που τον έβαλε σε σκέψεις για οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ τι συνέβη). Ο ίδιος όχι μόνο επέστρεψε κανονικά στο ματς, αλλά ήταν και απόλυτα εύστοχος, αφού δεν έχασε πόντο!

Και ενώ όλοι πίστευαν πως οι κόκκινοι θα κατάφερναν να πάρουν τη νίκη λόγω αυτής της άσχημης πτώσης, έγινε η ανατροπή και επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr οι μπλε κέρδισαν αυτή τη φορά, αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους τους με σχετικά μεγάλη διαφορά.

Η στιγμή της νίκης των μπλε στο αποψινό 22/5 επεισόδιο του Survivor

Ο Φάνης, λοιπόν, που είναι ο μόνος που είχε μείνει χωρίς να ψηφιστεί από την ομάδα του, την γλίτωσε για μία ακόμη φορά και έτσι οι κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού κάποιον δικό τους. Και εκεί οι επιλογές είναι λίγες, αλλά το θέμα είναι αν θα επιλέξουν να κινηθούν στρατηγικά ή αγωνιστικά.

Δείτε επίσης: «Θέλω να είμαι δίπλα του όσο μπορώ» - Η παίκτρια που έπαθε έρωτα με τον Φάνη Μπολέτση

Αποχωρεί εκτάκτως παίκτης με χαρτί γιατρού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 2024 και ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση αναμένεται να σκάσει στο ριάλιτι και αφορά παίκτη των Μπλε. Στο χθεσινό αγώνισμα τους είδαμε να επικρατούν με 12-7 των Κόκκινων και να φτάνουν στην κερδισμένη ασυλία που έφερε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Ωστόσο για να φτάσουν στη νίκη αυτή οι μπλε έφεραν τον σοβαρό τραυματισμό ενός παίκτης τους που αυτή την ώρα που μιλάμε βρίσκεται στο νοσοκομείο κι όλα είναι ανοικτά για την αποχώρησή του ή όχι από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για Έλληνα παίκτη αλλά για Τούρκο, γι' αυτό και δεν έχει σημάνει συναγερμός στη παραγωγή, μιας και οι Έλληνες παίκτες είναι μετρημένα κουκιά και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, εκτός προγραμματισμού.

Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr