Survivor 22/5: Έφευγαν ένας ένας από το συμβούλιο - Η απάντηση του Φάνη για την αποχώρηση του και ο 4ος υποψήφιος

Περίεργα τα πράγματα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 22/5: Έφευγαν ένας ένας από το συμβούλιο - Η απάντηση του Φάνη για την αποχώρηση του και ο 4ος υποψήφιος

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 22/5 και ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού. Σε αυτό οι παίκτες συζήτησαν μαζί με τον Γιώργο Λιανό όλα όσα συνέβησαν προηγουμένως, με σημαντικότερο σημείο τον σοκαριστικό τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ρώτησε συγκεκριμένα τον παίκτη των μπλε για τη δήλωση που έκανε αφού σφάδαζε από τους πόνους, σχετικά με την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι (δείτε εδώ το βίντεο). Τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα και τι ήταν αυτό που τον συγκράτησε πριν το κάνει πράξη.

«Έχουμε περάσει όλα τα παιδιά τραυματισμούς, δυσκολίες, ψυχολογικές και σωματικές. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, γι' αυτό όταν έγινε το κρακ το είπα αυτό... Ήταν η πρώτη φορά. Ήταν μεγάλος φόβος, γιατί αν είχε βγει όλος ο ώμος δεν θα μπορούσα να συνεχίσω», είπε μεταξύ άλλων και εξήγησε τι του είπε ο γιατρός: «Ο γιατρός με συμβούλεψε να μην παίξω και να το δούμε αύριο».

Οι απανωτές αποχωρήσεις στο συμβούλιο του Survivor και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγο μετά ο Χριστόφορος Ταξίδης ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο, εξαιτίας του πόνου που αισθανόταν στο γόνατό του, ενώ και η Δώρα Νικολή, λόγω αδιαθεσίας, ζήτησε επίσης να φύγει για λίγο. Η άδεια τους δόθηκε φυσικά και οι δυο τους πήραν λίγο χρόνο για να συνέλθουν και να πάρουν την οποιαδήποτε βοήθεια από τους ειδικούς της παραγωγής.

Όση ώρα έλειπαν ξεκίνησε μία άλλη κουβέντα για το γεγονός πως ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους παράτησε τον αγώνα κάποια στιγμή λέγοντας πως έχει τελειώσει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία το θεώρησε άδικο και του το είπε, ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην ψηφοφορία για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Επέστρεψαν και η Δώρα με τον Χριστόφορο για την διαδικασία.

Οι κόκκινοι έπρεπε να αποφασίσουν εάν θα κινηθούν στρατηγικά στέλνοντας έναν πιο δυνατό αγωνιστικά παίκτη στον τάκο για να διώξουν έναν μπλε ή εάν θα κινηθούν με αγωνιστικά κριτήρια. Τελικά, επέλεξαν να κάνουν το δεύτερο και έτσι 4ος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Δείτε επίσης: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς - Παρενέβη η Κατερίνα Δαλάκα