MasterChef 2024: Ανατροπή στην αποχώρηση – Το απόλυτο φαβορί και ο σεφ που είδε την πόρτα της εξόδου

Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Ανατροπή στην αποχώρηση – Το απόλυτο φαβορί και ο σεφ που είδε την πόρτα της εξόδου

Απόψε, Πέμπτη 23 Μαΐου, η μπορντό μπριγάδα επιθυμούσε διακαώς να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο MasterChef. Η γκρι μπριγάδα, ωστόσο, αυτή τη φορά κατάφερε να αποφύγει τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, έχοντας πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Άνχελ Σαχπαζής και ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας Ηλίας Παναγιώτου, περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η μπορντό μπριγάδα κλήθηκε να επιλέξει, με την επιλογή να είναι σχετικά ξεκάθαρη: Τα πιάτα της Χριστίνας και του Σοφοκλή ήταν τα μοναδικά που δεν έφεραν πόντο, με την Χριστίνα τελικά να βγαίνει υποψήφια.

«Ήμουν συνειδητοποιημένη μόλις άκουσα τα λόγια τους. Θα ήταν άδικο να πηγαίναμε και οι δύο κάτω, χαίρομαι που θα πάω μόνη μου. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ήρθα για να πολεμήσω και να πιάσω το στόχο που θέλω», ανέφερε η μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024 – Η συζήτηση για την αρχηγία έφερε αντιδράσεις: «Το πήρε πιο προσωπικά ο Γιάννης»

Η αποψινή αποχώρηση στο MasterChef

Μαζί με τον Ηλία και τον Άνχελ κλήθηκε για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, αντιγράφοντας πιάτο του καλεσμένου chef, Γρηγόρη Κίκη. Με δεδομένο ότι η Χριστίνα Χριστοφή από τις πρώτες εβδομάδες ξεχώρισε ως φαβορί του διαγωνισμού, «βάζοντας τα γυαλιά» στους άντρες σεφ, ήταν η πρώτη που επέστρεψε στον εξώστη, ασφαλής από τη δοκιμασία.

«Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες», τόνισε ο guest κριτής, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώνει ότι ο σεφ που αποχωρεί είναι ο Άνχελ Σαχπαζής. «Ήθελα να φτάσω πιο μακριά, να ζήσω πιο πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε, με επηρεάσε το γεγονός ότι ήταν η Χριστίνα και ο Ηλίας κάτω, γιατί ήταν τα άτομα που ήμουν πιο κοντά στο σπίτι. Αλλά αυτό με έριξε αρκετά. Σήμερα μαγείρεψα για την παραμονή μου, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα όσο τις άλλες φορές. Από κει και πέρα είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Θα ήθελα κι άλλα, αλλά δυστυχώς το ταξίδι τελείωσε», τόνισε ο Άνχελ κατά την αποχώρησή του, στέλνοντας τις ευχές του στους διαγωνιζόμενους που παραμένουν.