Survivor spoiler 26/5: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Το περιμένατε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 26/5: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ! Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Ημέρα Survivor απόψε 26/5 το βράδυ και έτσι το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας με τους μπλε και κόκκινους να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας - πολύ σημαντική για την κάθε ομάδα!

Να θυμίσουμε εδώ, πως η συμβολή των Τούρκων παικτών θα εξακολουθεί να υπάρχει μιας και οι δύο Ελληνικές ομάδες βλέπουμε να έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά μετά από τραυματισμούς και ηχηρές οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Με βάση λοιπόν το trailer, που προβλήθηκε για το σημερινό επεισόδιο οφείλουμε να πούμε, πως το κοινό θα παρακολουθήσει ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις αλλά και σκηνές πολύ πρωτόγνωρες. Μια από αυτές θα είναι ο τραυματισμός του Φάνη και τα δάκρυα του, καθώς ο ίδιος αρχίζει να αγχώνεται για την πορεία του στο παιχνίδι και τις όποιες φιλοδοξίες έχει.

Το ατύχημα του Φάνη θα τρομάξει πολύ μπλε και κόκκινους ανεξαιρέτως, ωστόσο στη μπλε ομάδα θα στοιχίσει πολύ περισσότερο ο τραυματισμός του. Άραγε λοιπόν, ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Δείτε επίσης: Ασημίνα Χατζηανδρέου: H ανάρτηση για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor - «Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ...»

Η ομάδα που κερδίζει απόψε 26/5 την πρώτη ασυλία στο Survivor

Με βάση τις δικές μας πληροφορίες αυτό που θα σας μεταφέρουμε για την νικήτρια ομάδα ίσως είναι ανατρεπτικό! Απόψε 26/5 την νίκη θα πάρουν οι μπλε παρά το ατύχημα του Φάνη που κλόνισε ιδιαίτερα την ομάδα του.