Ασημίνα Χατζηανδρέου: H ανάρτηση για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor - «Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ...»

Η δημοσίευση που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασημίνα Χατζηανδρέου: H ανάρτηση για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor - «Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ...»

Όπως παρακολουθήσαμε σε ένα από τα περασμένα επεισόδιο του Survivor, ο Φάνης Μπολέτσης τραυματίστηκε στην διάρκεια ενός αγώνα με αποτέλεσμα να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Τραυμάτισε συγκεκριμένα το χέρι του και όπως δήλωσε αν είναι κάτι σοβαρό θα αποχωρήσει από το παιχνίδι (δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του).

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν, βλέποντας τι έχει συμβεί ΄και βλέποντας επίσης και τον σημερινό 26/5 δεύτερο τραυματισμό του (δείτε το trailer του επεισοδίου), θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να στηρίξει τον παίκτη της Μπλε ομάδας, παρόλο που ήταν αντίπαλοι και πολλές φορές είχαν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση της Χατζηανδρέου για τον τραυματισμό του Μπολέτση στο Survivor

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ανέφερε πως φέτος οι τραυματισμοί στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο Survivor, καθώς αναγκαστικά έπρεπε να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, τους είπε να κρατήσει γερά καθώς είναι πολύ καλός παίκτης.

«Μπορεί να μην ήμασταν κοντά αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Κράτα γερά γιατί το αξίζεις είσαι παικταράς. Οι τραυματισμοί φέτος στέρησαν σε πολλούς την συνέχεια τους στο παιχνίδι. Ξέρω ότι κρίθηκα πολύ για τον τραυματισμό μου ακόμα και από τον ίδιο αλλά δεν πειράζει δεν κρατάω κακία σε κανέναν... Εύχομαι να είναι καλά γιατί το αξίζει να βρίσκεσαι στον τελικό. Μην μασάς κράτα γερά», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προφίλ της στο Instagram με φωτογραφία του Φάνη Μπολέτση.

Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου Φάνης Μπολέτσης

«Έχουμε περάσει όλα τα παιδιά τραυματισμούς, δυσκολίες, ψυχολογικές και σωματικές. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, γι' αυτό όταν έγινε το κρακ το είπα αυτό... Ήταν η πρώτη φορά. Ήταν μεγάλος φόβος, γιατί αν είχε βγει όλος ο ώμος δεν θα μπορούσα να συνεχίσω.Ο γιατρός με συμβούλεψε να μην παίξω και να το δούμε αύριο», ήταν τα λόγια του Φάνη στο συμβούλιο του νησιού πριν λίγες ημέρες - δείτε βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor trailer 30/5: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που φέρνει τα πάνω κάτω πριν τη μονομαχία - Η Δαλάκα άσχημα ψυχολογικά

Survivor spoiler 29/5: Αυτός ο παίκτης θα χάσει απόψε στη μονομαχία

Survivor 28/5: «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;» - Μούρη με μούρη Φάνης & Γκιουλέκας! Χαμός μετά το τέλος του αγώνα

Survivor 28/5: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση» - Το σκληρό πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση

Survivor spoiler 28/5: 3η ασυλία απόψε - ΑΜΑΝ! Αυτή η ομάδα την κερδίζει

Survivor trailer 28/5: «Έχεις κάποιο πρόβλημα; Έχεις κάποιο θέμα;» - Σταματάει ο αγώνας! Μπολέτσης και Γκιουλέκας πλακώνονται!

Survivor highlights 27/5: Σοκ με τις δημόσιες κατηγορίες κατά του Μπολέτση - Η παίκτρια που είναι ερωτευμένη μαζί του

Survivor 27/5: «Μωρό μου, αγάπη μου...» - Η εξομολόγηση Τουρκάλας παίκτριας στον Φάνη και η πρόταση για εκτός παιχνιδιού

Survivor 27/5: Η ομάδα που κέρδισε απόψε τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor 27/5: «Πάλι καλά που τον έπιασα! Εμείς εδώ τι είμαστε; Κλέβουμε;» - Η Δαλάκα ''κάρφωσε'' την ύπουλη κίνηση του Φάνη Μπολέτση