Survivor trailer 26/5: Ανησυχία για την παραμονή του Φάνη Μπολέτση - Τα κλάματα και η δυσάρεστη ανακοίνωση

Ο νέος τραυματισμός που θα τον κάνει να "λυγίσει"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 26/5: Ανησυχία για την παραμονή του Φάνη Μπολέτση - Τα κλάματα και η δυσάρεστη ανακοίνωση

Νέο επεισόδιο Survivor θα προβληθεί σήμερα Κυριακή 26/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, το οποίο μάλιστα θα είναι άκρως καταιγιστικό. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση, που είναι ο δεύτερος μέσα σε λίγες ημέρες.

Για όσου θυμούνται, ο παίκτης της Μπλε ομάδας κατά την διάρκεια αγώνα πριν από λίγες ημέρες τραυμάτισε τον ώμο του με αποτέλεσμα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δουν τι μπορεί να συμβαίνει (δείτε βίντεο από την στιγμή του τραυματισμού).

«Έχουμε περάσει όλα τα παιδιά τραυματισμούς, δυσκολίες, ψυχολογικές και σωματικές. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, γι' αυτό όταν έγινε το κρακ το είπα αυτό... Ήταν η πρώτη φορά. Ήταν μεγάλος φόβος, γιατί αν είχε βγει όλος ο ώμος δεν θα μπορούσα να συνεχίσω.Ο γιατρός με συμβούλεψε να μην παίξω και να το δούμε αύριο», ήταν τα λόγια του Φάνη στο συμβούλιο του νησιού - δείτε βίντεο.

Ο νέο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση στο Survivor

Στο αποψινό 26/5 λοιπόν επεισόδιο του Survivor, θα δούμε τον Φάνη Μπολέτση να τραυματίζει ξανά τον ώμο του και να πέφτει κάτω στην άμμο, Αμέσως όλοι οι παίκτες θα βρεθούν στο πλευρό του για να δουν αν είναι καλά, αλλά ο ίδιος θα "λυγίσει" και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ξεσπάσει ξανά σε κλάματα λέγοντας «Είχα είχα πει ότι αν συμβεί το οτιδήποτε με το χέρι μου θα παραμείνω και θα το παλέψω. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω με το ίδιο πάθος, με την ίδια τρέλα».

Λέτε να αποχωρήσει τελικά από το παιχνίδι; Όπως έχουμε δει οι αποχωρήσει λόγω τραυματισμών φέτος ήταν πολλές!

Παραμείνετε συντονισμένοι για το spoiler της πρώτης ασυλίας!