Survivor 26/5: Μπλε ή κόκκινοι κέρδισαν απόψε; Η ομάδα που έφασε πρώτη στο 12

Με τελικό σκορ 12/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 26/5: Μπλε ή κόκκινοι κέρδισαν απόψε; Η ομάδα που έφασε πρώτη στο 12

Ημέρα αγώνα ασυλίας ήταν η σημερινή 26/5 στο Survivor με τους κόκκινους και τους μπλε να πέφτουν με ορμή στον στίβο μάχης στην προσπάθεια να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν ένα πρόσωπο από την ομάδα τους.

Η ομάδα πουν κέρδισε 26/5 τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor

Το αποτέλεσμα κρίθηκε προς το τέλος τω αγώνων με τελικό σκορ 12/9. Όπως πολύ σωστά σας είχαμε αναφέρει από το Youweekly.gr η ομάδα που κέρδισε απόψε είναι η μπλε με τον Φάνη να δίνει τον τελικό πόντο της νίκης.

Και μιας και φτάνουμε προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης θα μιλήσουμε για την πιο πιθανή τελική τριάδα! Φέτος που το ριάλιτι ήταν Διάσημοι - Μαχητές, είχε πολλές ανατροπές. Με μεγαλύτερες τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών κυρίως των Διασήμων. Τελευταία μάλιστα ήταν της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν μείνει πίσω στην Δομινικανή Δημοκρατίας είναι καλοί αγωνιστικά. Βέβαια, τελευταίος στα στατιστικά βρίσκεται ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36,36% επιτυχία, με 4 νίκες και 7 ήττες στους 11 αγώνες που έχει παίξει.

Όσον αφορά όμως τους παίκτες που οδεύουν προς την τριάδα του τελικού, νομίζω τους γνωρίζουμε όλοι καθώς φαίνεται από τις επιδόσεις τους στα παιχνίδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά, η τριάδα είναι η εξής: Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες. Να σημειωθεί ωστόσο πως τα στατιστικά αυτά είναι από την πρώτη ημέρα που μπήκε ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι.