MasterChef 8 (28/5): «Έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου! Ένα δώρο δεν έχεις πάρει» - Ο Κοντιζάς "άδειασε" το Κουτσόπουλο δημόσια

«Πριν από τον Κίμωνα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 (28/5): «Έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου! Ένα δώρο δεν έχεις πάρει» - Ο Κοντιζάς

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για την συνεχόμενη απουσία του Πάνου Ιωαννίδη από το MasterChef 8 (δείτε την εδώ), ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να παραπονιέται, όμως τελικά τα παράπονά του του γύρισαν boomerang, αφού κατέληξε να δέχεται εκείνα του συναδέλφου του.

Έβγαλαν τα παράπονά τους στη φόρα Κουτσόπουλος και Κοντιζάς στο MasterChef 8

  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αρχικά, περαστικά στον Πανούλη. Τίποτα δεν είναι το ίδιο αν δεν είμαστε και οι τρεις και επίσης, δεν μπορώ άλλο να είμαστε οι δυο μας, δεν θέλω».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν μπορείς ε; Ντάξει, θα πας στην Φάρμα που θα είσαι μόνος σου, να δω τι θα κάνεις».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Με στεναχώρησες πάρα πολύ».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Θα έρθω! Πέφτουν και τα γενέθλια του Κίμωνα».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Καλά άστο κι αυτό, στο έχω χρεώσει και αυτό».
  • Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν μου έχεις χρεώσει τίποτα γιατί εγώ έκανα τρία παιδιά και δεν ασχολήθηκες καθόλου. Ένα δώρο δεν πρέπει να έχεις πάρει. Πες τώρα μπροστά στο πανελλήνιο, πόσα έχω κάνει για τον Κίμωνα; Καρεκλάκια, καροτσάκια, διάλεγες χρώμα. Μου λες “αυτό είναι σετ;”. Δεν ήξερες κιόλας...».
  • Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό είναι το ένα! Το άλλο είναι ότι ξέρεις ότι έχω ξεκινήσει από το Λαύριο, έχω φτάσει στη Σχοινούσα και επειδή ήταν πολλά τα παιδάκια, έφευγα. Πριν από τον Κίμωνα, η ψυχολογία μου ήταν διαφορετική. Δεν το είχα. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Τώρα έχω ένα πλυντήριο να σιδερώσω τα ρουχαλάκια του Κίμωνα που τον βγάζω έξω...».

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Κίμωνα στα γραφεία του STAR

Την Μεγάλη Πέμπτη 2/5 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στα γραφεία του STAR για να πραγματοποιήσει συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον και όπως φάνηκε κατέληξαν σε συμφωνία. Ο διάσημος σεφ που αυτή τη χρονιά είχε και τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή στη Φάρμα, διατηρώντας και την θέση του στο MasterChef 8 που συνεχίζει να γυρίζεται, θα παραμείνει στον σταθμό.

Αποκάλυψε, μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως το συμβόλαιό του θα είναι ενεργό για τα επόμενα τρία χρόνια, γεγονός που σημαίνει πως έχει μία άψογη συνεργασία με το κανάλι και πως και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες.

Δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην Παλλήνη που μένει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και το γιο τους

Δίπλα του σε αυτή την ευχάριστη στιγμή είχε και τον γιο του, Κίμωνα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο μπέμπης είναι εκείνος που κρατούσε και το συμβόλαιο στα χέρια του, με τον πατέρα του να αστειεύεται, σημειώνοντας: «Υπέγραψε τριετία με Option ανανέωσης για το MasterChef 2040».

Δείτε επίσης: «Χούλιγκαν με πάνες, τυρόπιτα και μπιμπερό» - Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο του στο γήπεδο