Ψυχοκόρες: «Και τώρα αποχαιρετούμε την Φρόσω που ξέραμε...» - Πανζουρλισμός στο twitter με τη σκηνή της Άννας Λουϊζίδη

Το νέο της πρόσωπο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Και τώρα αποχαιρετούμε την Φρόσω που ξέραμε...» - Πανζουρλισμός στο twitter με τη σκηνή της Άννας Λουϊζίδη

Στο αποψινό (28/5) επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, οι τηλεθεατές έμειναν άναυδοι με τον θάνατο του Νάτση και του Θωμά, ωστόσο μία σκηνή με την Φρόσω είναι εκείνη που τους έκανε να παραμιλούν στο twitter. Η ίδια, την ώρα που έγινε το φονικό, έλειπε από το σπίτι μαζί με το μωρό, καθώς σκεφτόταν να πέσει στον γκρεμό.

Άλλαξε, όμως, γνώμη την τελευταία στιγμή, και επέστρεψε, αντικρίζοντας τους δύο νεκρούς και την Ευανθία αναίσθητη στο πάτωμα. Μπορεί η τελευταία να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά το γεγονός πως για λίγη ώρα η Φρόσω έμεινε μόνη στο σπίτι της, γνωρίζοντας πως πλέον όλα θα αλλάξουν για εκείνη και θα έρθει η στιγμή που θα πάρει εκδίκηση, την γέμισε ικανοποίησε και φάνηκε στο βλέμμα της. Αυτό ήταν που σχολίασε και το κοινό, λέγοντας πως μία νέα εποχή ξεκινά για εκείνη.

Δείτε επίσης: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό(28/5) επεισόδιο της σειράς "Ψυχοκόρες"

Η Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω - Βασανίζει φρικτά την τυφλή Ευανθία

Οταν η Ευανθία επιστρέψει στο σπίτι, ούσα τυφλή, δεν θα πιστεύει το τέρας που η ίδια δημιούργησε με τη βάναυση συμπεριφορά της. Η Φρόσω θα την εκδικηθεί, αρχικά βάζοντάς τη στο δωμάτιο που είχε εκείνη ως ψυχοκόρη. Στη συνέχεια θα την αφήνει ατημέλητη, άπλυτη, νηστική και χωρίς νερό, όμως η μεγαλύτερη τιμωρία για τη γυναίκα του Ηλία θα είναι που δεν θα της δίνει το μωρό. «Είσαι τρελή που θα αφήσω τον γιο μου τον Ασημάκη στα χέρια σου!», θα της λέει συνέχεια.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Σώτος μένει παράλυτος!

Η Ευανθία θα μαρτυρήσει στα χέρια της Φρόσως και ούτε όταν θα πηγαίνει με τα νερά της, η ψυχοκόρη θα της δείξει εύνοια. «Τι είναι αυτό; Μια φέτα ψωμί θα φάω μόνο; Αφού μου μύρισε η πίτα που έφτιαξες», θα τη ρωτήσει κάποια στιγμή και η Φρόσω θα της απαντήσει πως δεν είναι υποχρεωμένη να τη φάει αν δεν θέλει... Οι αδελφές τού Νάτση δεν θα αργήσουν να καταλάβουν πως κάτι ύποπτο συμβαίνει, όμως δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα αφού η Ευανθία θα έχει δώσει εξουσιοδότηση στην κοπέλα για τα πάντα.