Ψυχοκόρες: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Έτσι πεθαίνει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Το φινάλε της σειράς Ψυχοκόρες είναι δραματικό και άκρως καθηλωτικό. Πλησιάζουμε λοιπόν σιγά σιγά προς το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο θα γραφτεί μεταξύ άλλων με αίμα... και αυτό γιατί δυστυχώς η Φρόσω που θα έχει βιώσει πολύ άσχημες στιγμές στην οικογένεια του Νάτση, θα θελήσει να πάρει εκδίκηση για τα όσα αναγκάστηκε να περάσει η ίδια και οι αδερφές της.

Έχοντας ο Νάτσης πεθάνει, θα συνδεθεί επιτέλους και πάλι με την Δεσποινιώ, την Βασιλική και την Μαρίκα. Όμως, μετά την συνάντηση αυτή θα αφήσει την τελευταία τη πνοή....

Αυτό είναι το αιματηρό τέλος της Φρόσως στις Ψυχοκόρες

Η Φρόσω θα δούμε πως κινδυνεύει από τον διοικητή της Τρίπολης, ο οποίος την έχει βάλει στο μάτι για να την εκδικηθεί για κάποια αρχαία που βρίσκει η ίδια, ωστόσο θέλει εκείνος να αποκτήσει πάση θυσία. Για να την τιμωρήσει απειλεί ότι θα σκοτώσει τον γιο της, και εκείνη φτάνει στο σημείο να τον πυροβολήσει θανάσιμα για να προστατεύσει τον Ασημάκη. Στην συνέχεια για να μην συλληφθεί, το σκάει αφήνοντας το μωρό στην Ευανθία. Μετά εξαφανίσει τα ίχνη της.

Δείτε επίσης: Νέλλα και Κοσμάς αυτοκτονούν - Αυτό είναι το τραγικό τους φινάλε στη σειρά!

Ψυχοκόρες Φρόσω Βικτώρια

Η Φρόσω που ξέρει τη διεύθυνση του σπιτιού που έχει αγοράσει η Ευανθία στην Αθήνα, πηγαίνει και παρουσιάζεται ως Ευανθία Νάτση. Όμως πίσω από την πόρτα που θα ανοίξει, θα βρίσκονται οι αδελφές της, καθώς η Νάτση είχε αγοράσει το σπίτι πάνω από αυτό της οικογένειας Κοτρώτση.

Αφού Βασιλική, Φρόσω, Μαρίκα και Δεσποινιώ θα επανασυνδεθούν θα συζητήσουν τα όσα βίωσαν και θα καταλάβουν πως η Βικτώρια Μαρόγλου είναι εκείνη που φταίει για όλο το κακό. Η Φρόσω πλέον είναι διψασμένη για εκδίκηση...

Πηγαίνει λοιπόν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και την συναντά. Τότε βγάζει το όπλο της και σημαδεύει. Το ίδιο όμως θα κάνει και η Βικτώρια. Ταυτόχρονα θα πατήσουν την σκανδάλη και θα πεθάνουν.

Δείτε εδώ και το τέλος των υπόλοιπων τριών αδερφών!