Ψυχοκόρες: Νέλλα και Κοσμάς αυτοκτονούν - Αυτό είναι το τραγικό τους φινάλε στη σειρά!

«Μαζί για πάντα, έτσι δε μου έλεγες;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Νέλλα και Κοσμάς αυτοκτονούν - Αυτό είναι το τραγικό τους φινάλε στη σειρά!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Το μεγαλύτερο μυστικό της Νέλλας, που αφορά στο ότι ο Σώτος δεν είναι παιδί τους, γίνεται γνωστό στον Κοσμά. Ο τελευταίος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη γυναίκα του, αλλά όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται, παίρνει μια απόφαση και για τους δύο...

Η Μαρίκα και ο Σώτος αποφασίζουν να ζήσουν μαζί και μάλιστα να φύγουν από το σπίτι του Κοτρώτση το συντομότερο. Καθώς όμως εκείνη θέλει να μην υπάρχουν μυστικά στη σχέση τους, του αποκαλύπτει πως βιολογική του μητέρα δεν είναι η Νέλλα αλλά η Αρχοντούλα. Ο Σώτος που δεν μπορεί να δεχτεί την πραγματικότητα, λέει τα πάντα στον Κοσμά Κοτρώτση κι εκείνος με τη σειρά του γίνεται έξαλλος με τη Νέλλα.

«Μαζί για πάντα, έτσι δεν μου έλεγες; Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου. Γι’ αυτό και είπα αυτό το φριχτό ψέμα. Γι’ αυτό και πήρα το παιδί από την Αρχοντούλα και το παρουσίασα για δικό σου. Συγχώρεσέ με, Κοσμά. Το ξέρεις ότι θα έκανα τα πάντα για να μη σε χάσω», θα του πει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αλλά ο ισχυρός άντρας δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια ή μάλλον το ψέμα με το οποίο έζησε όλη του τη ζωή. Οτι ο Σώτος είναι δικό του παιδί. Μέρα με τη μέρα θα απομακρύνεται από τη Νέλλα, ενώ τελικά θα πάρει την απόφαση να την εγκαταλείψει και να φύγει στην Ανκόνα. Η Νέλλα όμως δεν θα αργήσει να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, όταν θα δει τις βαλίτσες του στο αυτοκίνητο. Δεν θα του πει κάτι, μόνο θα οργανώσει το σχέδιό της για να μείνουν οι δυο τους για πάντα μαζί, όπως είχαν πει όταν γνωρίστηκαν.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!

Στο μεταξύ, ο Σώτος μετά τις αποκαλύψεις φεύγει από το σπίτι, η Μαρίκα αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη της, με τη βοήθεια της Μαργαρίτας, σε κάποια άλλη κατοικία και η Αρχοντούλα απομακρύνεται κακήν κακώς από το σπίτι των Κοτρώτσηδων. Η Νέλλα Κοτρώτση έχει μείνει πλέον μόνη και περιμένει τη σωστή στιγμή για να δώσει το τέλος που αξίζει και στους δύο.

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου

Ψυχοκόρες: Νέλλα και Κοσμάς αυτοκτονούν - Αυτό είναι το τραγικό τους φινάλε στη σειρά!

Χωρίς ο Κοσμάς να υποψιαστεί το παραμικρό, η Νέλλα θα κατέβει στον κήπο και θα κόψει αρχικά τα φρένα του αυτοκινήτου του άντρα της. Όταν λίγο αργότερα ο Κοσμάς της πει ότι φεύγει για δουλειές, του λέει να την πάρει μαζί για να την αφήσει στη μοδίστρα της, στον Άγιο Δημήτριο. Εκείνος, παρόλο που δυσαρεστείται γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι μια ώρα γρηγορότερα, της κάνει τελικά το χατίρι.

«Νέλλα, πού θέλεις να σε αφήσω; Μια ώρα οδηγώ και δεν μου έχεις πει πού είναι η μοδίστρα», θα της πει, ενώ θα παρατηρήσει πως η γυναίκα δίπλα του επιμένει να μην του λέει. «Νέλλα, πες μου πριν εκνευριστώ, γιατί το αυτοκίνητο σήμερα δεν πάει πολύ καλά και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό tv24, εκείνη θα του δείξει το σωληνάκι που έκοψε από τη μηχανή και θα τον φιλήσει στο στόμα. Ο Κοσμάς μάταια θα προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Η σύγκρουσή τους θα είναι μοιραία... και καταστροφική.