Survivor highlighs 28/5: Κίνδυνος αποχώρησης της Κατερίνας Δαλάκα - Τι συμβαίνει με τον Φάνη Μπολέτση;

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlighs 28/5: Κίνδυνος αποχώρησης της Κατερίνας Δαλάκα - Τι συμβαίνει με τον Φάνη Μπολέτση;

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/5. Είδαμε τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ παρακολουθήσαμε και έναν άγριο τσακωμό.

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor - Τα highlights

«Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση» - Το σκληρό πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης 28/5 και αμέσως οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν στο (27/5) συμβούλιο του νησιού όπου το ενδιαφέρον μονοπώλησε η "κλεψιά" του Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δείτε επίσης: Survivor trailer 29/5: Ραγδαίες εξελίξεις με την Κατερίνα Δαλάκα - Η απόφασή της είναι οριστική!

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ήθελε απλώς να κάνει μία πλάκα με τους συμπαίκτες του, αλλά προφανώς δεν έπεισε, με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να είναι ακόμα θυμωμένοι μαζί του. Αυτό τον ενόχλησε ακόμη περισσότερο, με εκείνον να υποστηρίζει πως η Κατερίνα Δαλάκα τους έχει κάνει όλους να πιστεύουν τα χειρότερα για το πρόσωπό του και δημιουργεί προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

Η συζήτηση για την παρανομία αυτή συνεχίστηκε και μπροστά στον Γιώργο Λιανό πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον Φάνη να λέει χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Γκιουλέκα πως: «Δεν θα ήθελα να έχουμε καμία σχέση», αν και το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά και να επικοινωνούν ακόμη καλύτερα.

Εκείνος με την σειρά του ξέσπασε, διότι θεωρεί πως ο Μπολέτσης μιλάει γεμάτος ειρωνεία, λεγοντάς τους συνέχεια "Γιώργο μου και Κατερίνα μου", γι' αυτό του είπε: «Λες ψέματα και μας ειρωνεύεσαι», όμως κάπου εκεί ο παρουσιαστής έληξε την συζήτηση για να ξεκινήσει το παιχνίδι για την κατάκτηση της 3ης ασυλίας της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος θα την πάρει).

«Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;» - Μούρη με μούρη Φάνης & Γκιουλέκας! Χαμός μετά το τέλος του αγώνα

Ο Φάνης αποχώρησε για να βρεθεί στο νοσοκομείο και να κάνει εξετάσεις για το χέρι του. Η Νεφισέ, η οποία έχει εκδηλώσει πολλάκις το ενδιαφέρον της για εκείνον, δεν σταμάτησε να του κάνει αφιερώσεις για να δείξει πως τον στηρίζει.

Φυσικά, ακολούθησαν πειράγματα από τους συμπαίκτες του όταν εκείνος επέστρεψε, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και δεν σχολιάζει ιδιαίτερα όσα του λέει εκείνη, αλλά και όσα του αναφέρουν οι συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά, η ίδια ετοιμάζει ήδη τον γάμο τους: «Θα είναι γαμπρός στην Τουρκία», είπε κάποια στιγμή.

Η ομάδα που κέρδισε την 3η ασυλία

Και ο Φάνης συνέχισε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς και αυτή τη φορά, διότι πέρα από τα ερωτικά του, έχει προβλήματα με τους κόκκινους και ο Γκιουλέκας δεν κρατιέται πια και δείχνει πόσο εκνευρίζεται μαζί του με κάθε ευκαιρία.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη των μπλε και ο Μπολέτσης έβαλε τα γέλια από την χαρά του και έτρεξε να συγχαρεί τον Ντάνιελ που έφερε τον νικητήριο πόντο. Ο Γιώργος θεώρησε πως ήταν ειρωνεία για εκείνον που έχασε και τον πλησίασε, κόλλησε σχεδόν το πρόσωπό του με το δικό του, με εκείνον να τον ρωτά: «Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου;».

Ενώ φαινόταν όμως πως θα γίνει χαμός, απομακρύνθηκαν ξαφνικά και τα πνεύματα ηρέμησαν. «Κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τους έκανα την χάρη, δεν θα τους κάνω την χάρη», τόνισε ο Φάνης.

Ξενέρωσε και φάνηκε - Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 28/5, μετά από ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες ψήήφισαν τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Οι επιλογές ήταν δύο. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, αφού ο Χριστόφορος Ταξίδης ψηφίστηκε τις προάλλες, ενώ ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι στον τάκο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Τελικά, το όνομα της Κατερίνας αναδείχθηκε από την κάλπη, γεγονός που την εξέπληξε και δεν μπόρεσε να το κρύψει. «Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι αγωνιστικά είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω, από εκεί και πέρα είναι σεβαστό», είπε χαρακτηριστικά. Όσο, όμως, κι αν δεν ήθελε να προσβάλει τον συμπαίκτη της, μάλλον δεν τα κατάφερε, αφού κι εκείνος έμεινε άναυδος γιατί δεν περίμενε πως εκείνη θα θεωρούσε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αγωνιστικά.