Γλυκάνισος (29/10): Καταρρέει ο Στρατής! Θα πάει στο γλέντι του γάμου της Ραζάν;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκάνισος (29/10): Καταρρέει ο Στρατής! Θα πάει στο γλέντι του γάμου της Ραζάν;

Ένα νέο επεισόδιο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 29/10 για τη σειρά Γλυκάνισος μετά την αλλαγή, που έγινε στις ημέρες προβολής (δείτε εδώ πότε παίζεται η σειρά). Οι εξελίξεις θα είναι πολύ καταιγιστικές, ειδικά μετά το γάμο της Ραζάν.

Οι σημερινές 29/10 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος

Επεισόδιο 15

Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ και τη Φατιμέ ενώ παράλληλα ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντά τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει. Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει.

Οι αποκαλύψεις της πρωταγωνίστριας του «Γλυκάνισου» για τον χωρισμό με τον Γιώργο Αμούτζα

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού έχει καθηλώσει το κοινό μέσα από το ρόλο της Ραζάν στην αγαπημένη σειρά «Γλυκάνισος» .Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό του «Γεια σου», με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της με το συνάδελφό της Γιώργο Αμούτζα, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρούν έως και σήμερα.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για ένα χρόνο και η σχέση έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά, για αυτό και πολλοί αιφνιδιάστηκαν με την είδηση του χωρισμού τους. Οι φήμες πάντως λένε ότι ο χωρισμός δεν ήταν κοινής συναινέσης, αφού ανάμεσά τους φαίνεται να μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο γένους θηλυκού.

Είπε λοιπόν επί του θέματος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ:

«Μου φάνηκε λίγο σκληρό που εισέβαλλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα».

Και συνέχισε:

«Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί» συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου.