Εκτός Υπηρεσίας (1/11): Οι τρεις αστυνομικοί το σκάνε κρυφά από το νησί

Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Υπηρεσίας (1/11): Οι τρεις αστυνομικοί το σκάνε κρυφά από το νησί

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον ΑΝΤ1 μετά το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκαν οι τρεις αστυνομικοί στη σειρά "Εκτός Υπηρεσίας". Αυτό, θα τους οδηγήσει σε μία μεγάλη απόφαση. Μη χάσετε το σημερινό (1/11) επεισόδιο!

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Εκτός Υπηρεσίας

Επεισόδιο 14

Οι τρεις αστυνομικοί με βαριά καρδιά αποφασίζουν να το σκάσουν κρυφά απ’ το νησί, ύστερα από το ανώνυμο απειλητικό σημείωμα, το οποίο τους ζητάει να φύγουν απ’ τον Κάβουρα, διαφορετικά το μυστικό τους θα βγει στη φορά. Πάνω στον πανικό τους θα ζητήσουν την βοήθεια της… Γιώτας!!!

Στο μεταξύ στο νησί, διάφορα μυστικά και ψέματα φτάνουν σε λάθος αυτιά και λάθος στόματα και ο Κάβουρας πλέον είναι καζάνι που βράζει. Η Σωτηρία καταστρώνει ένα σχέδιο για ν’ αποδείξει στη Φώτω πόσο πιστός της είναι ο Αλέκος.

Ο Μένιος είναι ένα βήμα πριν «κλέψει» το πολυπόθητο φιλί απ’ τη Λίζα. Το ίδιο βράδυ ο Αλέκος θα δεχτεί στο τμήμα μια επίσκεψη από μια αλλόκοτη τουρίστρια, που θα περιπλέξει την ερωτική του ζωή… μια και καλή.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 2/11

Επεισόδιο 15

Ο Μένιος εξομολογείται στη Λίζα, ότι είναι ερωτευμένος μαζί της! Η Λίζα, όμως, του ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ο τύπος του άντρα που την συγκινεί.

Ο Μένιος μην μπορώντας να διαχειριστεί την απόρριψη, της απαριθμεί όλες τις τρέλες που έχει κάνει για να την κατακτήσει… και καθώς ανάβουν τα αίματα, του ξεφεύγει, ότι αυτός έκλεψε τα λείψανα του Ντάντουλα για να παραμείνει στο νησί και να ζήσουν τον έρωτα τους! Ποια θα είναι η αντίδραση της Λίζας; Θα κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό ή θα πει το μυστικό του Μένιου σε όλο τον Κάβουρα;

Η Σοφία βρίσκει την καλά κρυμμένη μακέτα και αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο, ο Κάβουρας να μετατραπεί σε ένα μέρος ξέφρενης διασκέδασης με πολλά clubs και σπριπτιζάδικα! Θα ανακαλύψει η Σοφία, ότι πίσω από τις αμαρτωλές επενδύσεις κρύβεται ο Μπούκουρας, η δήμαρχος και ο βουλευτής του νησιού;