Σασμός (7/11): O Μαθιός έχει εξώγαμο παιδί; Θα μαθευτεί μετά το γάμο του πως...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός (7/11): O Μαθιός έχει εξώγαμο παιδί; Θα μαθευτεί μετά το γάμο του πως...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός. Σύμφωνα με το trailer του αποψινού 7/11 επεισοδίου φαίνεται πως ο Μαθιός έχει εξώγαμο παιδί, ωστόσο, μπορεί να είναι απλά μια παραπλάνηση, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό μας το παιδί είναι του Στεφανή και θα ερωτευτεί με τον Νικηφόρο.

Οι σημερινές 7/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 29

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ' την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Ο Μαθιός και η Βασιλική απαντούν "ανοιχτά" για το μέλλον τους στη σειρά

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας προβλήθηκε επιτέλους ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού στον Σασμό, με το κοινό να κάνει πάρτι στο Twitter. Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς, λοιπόν, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος, βρέθηκαν την Κυριακή 6/11 στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησαν για όλα όσα θα ακολουθήσουν μετά την τελετή.

Μάλιστα, απάντησαν σε μερικές από τις πιο "καυτές" ερωτήσεις του κοινού, σχετικά με την αλήθεια για τον φόνο του άντρα της Βασιλικής, Στεφανή, αλλά και για το τέλος του ζευγαριού γενικότερα.

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η ηθοποιός για την δολοφονία του τηλεοπτικού πρώην συζύγου της.

Και ο Δημήτρης Λάλος σχολίασε: «Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση».

«Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι», πρόσθεσε έπειτα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.