Τηλεθεατές σας αφορά - Ο Κούλλης Νικολάου ανακοίνωσε πως η Γη της Ελιάς....

Ραγδαίες εξελίξεις με τη σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθεατές σας αφορά - Ο Κούλλης Νικολάου ανακοίνωσε πως η Γη της Ελιάς....

Η σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς (δείτε τις σημερινές 9/11 εξελίξεις) είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τη ελληνικής τηλεόρασης κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Ο Κούλλης Νικολάου λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στο μέλλον της.

Μεταξύ άλλων, ο παραγωγός και ο ηθοποιός που υποδύεται τον Δημοσθένη, ρωτήθηκε για το μέλλον της σειράς και αν θα δούμε στις οθόνες μας τρίτο κύκλο.

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για την Γη της Ελιάς

«Εννοείται ότι θα πάει και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο χρόνο αν χρειαστεί. Αυτός που το κρατάει αυτό το τιμόνι είναι ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο Κούλλης Νικολάου, ωστόσο, δεν ανέφερε πως σήμερα η ώρα προβολής της σειράς αλλάζει - δείτε εδώ.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 43, αύριο Πέμπτη 10/11

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση. Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά.

Η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται. Σε μία προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής. Στη συνέχεια, ο Δημοσθένης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και τη διώχνει από την Μαδρίτη. Η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρoύν.