Παγιδευμένοι: Απόψε (15/11) το τελευταίο επεισόδιο - "Φύγε τώρα από εδώ!"

Το τέλος της Άννας και του Δημήτρη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Απόψε (15/11) το τελευταίο επεισόδιο -

Όπως είναι ήδη γνωστό, αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα των Παγιδευμένων στον ΑΝΤ1, γι' αυτή την σεζόν τουλάχιστον, λόγω Μουντιάλ. Το βράδυ της Δευτέρας (14/11) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με το στόμα ανοιχτό το προτελευταίο επεισόδιο, αποθεώνοντας μάλιστα στο twitter την ερμηνεία του Άγγελου, ενώ απόψε 15/11 λογικά η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο αφού θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Το Youweekly.gr έχει κατά αποκλειστικότητα, το τι θα συμβεί και το τι διάλογοι θα ειπωθούν, μόνο εδώ, πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Το τέλος των Παγιδευμένων γι' αυτή την σεζόν

Το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει. Πηγαίνει να βγάλει πλαστό διαβατήριο με νέο όνομα. Ζητά να δει τον άνθρωπο ο οποίος θα του κάνει τη δουλειά και θα τον βοηθήσει να φύγει μακριά.

Όμως τελικά εκπλήσσεται όταν μπροστά του εμφανίζεται ο ίδιος του ο παππούς, ο Γεράσιμος. «Τι θες εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;», τον ρωτάει ο παππούς του. Εκείνος, αν και σαστισμένος, του δίνει τα χρήματα αλλά ο Γεράσιμος του ανταποδίδει ένα χαστούκι. «Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ», του φωνάζει. Στο μεταξύ η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της, ενώ ο Σπύρος, από την άλλη, είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. «Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα.

Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου», εξομολογείται η Άννα στον Δημήτρη. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: «Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι. Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσέ με». Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας οι Παγιδευμένοι

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, τα κανάλια είχαν έρθει σε συνεννόηση για κοινή διακοπή των προγραμμάτων τους πριν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι σειρές του ΑΝΤ1 βέβαια θα διακόπτονταν για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ως τώρα δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από τα κανάλια, θέλει τα προγράμματα της prime time να επιστρέφουν σταδιακά, ανάλογα με το slot μετάδοσης.

Δηλαδή να ξεκινήσουν πρώτα τα προγράμματα που προβάλλονται στις 20:00 και τις 21:00 και να ενταχθούν αργότερα οι σειρές των 22:00 και 22:30. Έτσι, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα (16/1), προορίζονται για έναρξη ο Σασμός, η Γη της Ελιάς και ο Παράδεισος των Κυριών, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (23/1) θα επιστρέψουν οι Παγιδευμένοι, το Μαύρο Ρόδο και το Αυτή η Νύχτα Μένει.https://www.youweekly.gr/tags/35650-ayth-h-nyxta-menei/articles