Αυτή η νύχτα μένει: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε...» - Απόψε 16/11 η συγκλονιστική αποκάλυψη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή η νύχτα μένει: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε...» - Απόψε 16/11 η συγκλονιστική αποκάλυψη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει. Η απουσία του Χρήστου συνεχίζει να γεννά ερωτηματικά, ενώ ο Αλέξανδρος από την άλλη ζητά εξηγήσεις από τον Στρατή για την αδελφή του (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση το πρόγραμμα του ALPHA).

Οι σημερινές 16/11 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η μεταξύ τους συζήτηση παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους: «Η μαμά παράτησε τον μπαμπά! Τη μέρα που πέθανε είχε μαζέψει τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι», της ομολογεί και το σοκ για εκείνη είναι τεράστιο.

Η αποκάλυψη της Μαυρομάτη για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη

Για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε στην κάμερα του Happy Day η Ηλιάνα Μαυρομάτη και δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της σχόλιο για την ενδεχόμενη ζήλια της συντρόφου του, Δέσποινα Βανδή.

«Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” είναι ενδιαφέρουσες. Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Όσον αφορά ενδεχόμενη ζήλεια της Δέσποινας Βανδή (δείτε την εδώ που έκοψε τα μαλλιά της αγορέ), η Ηλιάνα Μαυρομάτη απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».