Σασμός: «Πωω ρε Σταύρο...» - Το twitter λυπήθηκε τον νυν σύντροφο της Αργυρώ μιας και εκείνη ''λιώνει'' για τον Αστέρη

Λόγω της συνάντησής τους στο αεροδρόμιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Πωω ρε Σταύρο...» - Το twitter λυπήθηκε τον νυν σύντροφο της Αργυρώ μιας και εκείνη ''λιώνει'' για τον Αστέρη

Η φυγή του Αστέρη από το Σασμό στο εξωτερικό έπεσε σαν βόμβα στα αυτιά της Καλλιόπης, αλλά όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης 15/11 δεν ήταν κάτι καθόλου ευχάριστο και για την Αργυρώ.

Η κοπέλα λοιπόν, πήγε έντρομη να τον σταματήσει στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για τη συνάντησή τους), ωστόσο δεν είχε δει πως στο ίδιο αεροδρόμιο λίγο πιο πίσω τους καθόταν ο Σταύρος, ο οποίος παρακολουθούσε με λύπη το όλο σκηνικό.

Το twitter αν και δε θέλει την Αργυρώ με εκείνον, όσο να ναι αυτή τη φορά τον λυπήθηκε και έκανε ποικίλα σχόλια για το πρόσωπό του.

Οι αντιδράσεις στο twitter με την εμφάνιση του Σταύρου στον αποχαιρετισμό Αργυρώς και Αστέρη

Οι εξελίξεις για το επεισόδιο της Πέμπτης 17/11

Η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή σιγά σιγά στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης, διαδέχεται η καχυποψία, για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Μανόλης κάνει στο Νικηφόρο μια επαγγελματική πρόταση, την ίδια ώρα που η γιαγιά αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει. Η Θοδώρα επιτίθεται στο Λευτέρη για τη στάση του, και η σχέση τους φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Σασμός ALPHA