Άγρια Γη (17/11): Μια ξαφνικη απόφαση του Αλέξη τον στέλνει στο νοσοκομείο

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ρου ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (17/11): Μια ξαφνικη απόφαση του Αλέξη τον στέλνει στο νοσοκομείο

Αναταραχές στην σειρά του ΣΚΑΪ, "Άγρια Γή" στο σημερινό επεισόδιο (17/11) με τον Γιώργο να ζητά βοήθεια από τον Στάμο και με τον Αλέξη να κάνει μια τολμηρή κίνηση και αυτό να έχει ώς αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο. Η επαφές μεταξύ του Στέφανου και της Μυρτώ είναι κάτι που σοκάρει τον Θωμά (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση).

Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο (17/11) της Άγριας Γης

Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της. Εν τω μεταξύ, η Μυρτώ κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο. Ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Αννα, κατηγορεί την Ολγα πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό: «Εσύ φταις που χωρίσαμε με την Αννα, εσύ και στα σκάνδαλά σου! Φροντίζεις κάθε φορά να μας αναστατώνεις και να μας δημιουργείς προβλήματα, βαρέθηκα πια», της λέει και κλείνεται στο δωμάτιό του.

Η Ελπίδα τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν, όμως εκείνος ξαφνικά αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μπάκα, όπου απέξω δέχεται επίθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος. Από την άλλη, ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μη χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν «όπλο» στον πόλεμό του με την Ολγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται.

To επεισόδιο της Παρασκευής (18/11)

Ο Στάμου, που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Ολγας, που έβαλε δήθεν να τον χτυπήσουν, ενώ παράλληλα βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα είναι κόρη του και ενημερώνει την Ολγα πως θα τη χτυπήσει σε δύο μέτωπα. Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη τού Φίλιππου Στάμου. Οσο για τον Μιχάλη, οι έρευνές του να εντοπίσει τη Μυρτώ έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ η σχέση του με τον Αρη συνεχίζει να περνάει κρίση.