Σασμός: «Άσε με εμένα, τελείωσα» - Η σοκαριστική στιγμή με τη γιαγιά Ειρήνη να ''σβήνει''

Η αντίδραση της Αργυρώς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Άσε με εμένα, τελείωσα» - Η σοκαριστική στιγμή με τη γιαγιά Ειρήνη να ''σβήνει''

Το επεισόδιο της Πέμπτης 17/11 στο Σασμό ήταν συγκλονιστικό, καθώς μια μεγάλη αλήθεια από το μακρινό παρελθόν αποκαλύφθηκε μετά από πολύ καιρό και αυτή τη φορά από το στόμα της γιαγιάς Ειρήνης.

Η Μαρίνα δεν ήξερε μια βασική λεπτομέρεια για τον γάμο της με τον Μάρκο, η οποία βασάνιζε την πεθερά της. Έτσι λοιπόν, η Αργυρώ μπήκε στο σπίτι της και είδε τη γιαγιά σε πολύ δύσκολη κατάσταση σχεδόν ημιλιπόθυμη λέγοντας της: «Άσε με εμένα, τελείωσα» (δείτε εδώ τα σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίνας από τον αρραβώνα της με τον Μάρκο).

Η συγκλονιστική σκηνή με τη γιαγιά Ειρήνη στο Σασμό

Θα πάει τρίτη σεζόν η σειρά;

Η σειρά του ALPHA, Σασμός που ξεκίνησε να προβάλλεται από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, έχει καταφέρει να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Σε κάθε επεισόδιο μάλιστα, επικρατεί πανζουρλισμός στο twitter.

Παρόλα αυτά, ο τηλεοπτικός παπά Μιχάλης, Μιχάλης Αεράκης (δείτε ποιο θα είναι το τέλος του) σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day, έκανε μια ανακοίνωση που θα δυσαρεστήσει τους τηλεθεατές.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν, αν η σειρά του ALPHA πάει και για τρίτη σεζόν, ο ηθοποιός απάντησε: «Έλα ρε παιδί μου, όχι. Δεν μπορεί να πάει. Εάν έστω και δυο ηθοποιοί, τρεις, πούνε δεν θέλουμε να συνεχίσουμε παύει να υφίσταται αυτή η σειρά».