Άγρια Γη (18/11): Ο Στέφανος και ο Άρης συνεχίζουν να περνούν κρίση

Οι σημερινές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια Γη (18/11): Ο Στέφανος και ο Άρης συνεχίζουν να περνούν κρίση

Μπορεί να έχει φτάσει Παρασκευή (18/11), αλλά η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, "Άγρια Γη" έχει αρκετά "χτυπήματα". Οι εξελίξεις για τον πόλεμο που έχει ανοίξει η Όλγα (δείτε εδώ πως ξεκίνησε), αλλά και οι άκαρπες έρευνες του Μιχάλη να βρει την Μυρτώ.

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (18/11) της "Άγριας Γης"

Ο Στάμου, που ξέρει πως το χτύπημα έγινε από τον άγνωστο σύμμαχό του, πείθει τον Μπάκα να αρνηθεί την επίθεση στην αστυνομία και να προχωρήσει άμεσα στην καταγγελία κατά της Ολγας, που έβαλε δήθεν να τον χτυπήσουν, ενώ παράλληλα βεβαιώνεται ότι η Ελπίδα είναι κόρη του και ενημερώνει την Ολγα πως θα τη χτυπήσει σε δύο μέτωπα. Η Ελπίδα, σοκαρισμένη, διαβάζει σε ένα τοπικό site πως είναι κόρη τού Φίλιππου Στάμου. Οσο για τον Μιχάλη, οι έρευνές του να εντοπίσει τη Μυρτώ έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ η σχέση του με τον Αρη συνεχίζει να περνάει κρίση.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 21/11

Η δημόσια δήλωση του Στάμου ότι η Όλγα του έκρυψε την ύπαρξη της κόρης τους τους σοκάρει όλους. Κυρίως βέβαια την Ελπίδα, που νιώθει ότι με την αποκάλυψη αυτή, γκρεμίζεται όλη της η ζωή.

Μάταια η Όλγα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της δικαιολογηθεί. Ο Άρης παρηγορεί την Ελπίδα που εξομολογείται πως η μόνη της προσδοκία είναι να βρεθεί ο Νικόλας.

Ο Θωμάς ανησυχεί στην προοπτική αυτή αφού φοβάται για την αντίδραση του Στέφανου. Τελευταία στιγμή, η Όλγα φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο, να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ της και να απαλλαγεί από τις απειλές του Στάμου.