Τα Νούμερα(18/11): Οι αποψινοί καλεσμένοι του Φοίβου Δεληβοριά - Θα έχει πολύ γέλιο

Ποιοι θα βρίσκονται στην παρέα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
(ert.gr)
(ert.gr)

Στο σημερινό επεισόδιο (18/11) της σειράς, "Τα Νούμερα" που προβάλλεται στην ΕΡΤ, (δείτε εδώ το τέλος της σειράς) θα δούμε αρκετούς αγαπημένους τραγουδιστές. Αυτή την φορά καλεσμένη θα είναι μια κυρία που πρόσφατα απασχόλησε την showbiz έντονα κι όχι για τόσο ευχάριστο λόγο!

Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή.

Οι καλεσμένοι (18/11) στην εκπομπή "Τα Νούμερα"

Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πάει το Φοίβο στον ψυχολόγο για να του αποδείξει πως αν είχε λύσει τα θέματά του θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια… ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα» για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό.

Η Καίτη Γαρμπή στην σειρά τα 'νόυμερα'
(ert.gr)

Στις περιπετειώδεις πρόβες, ο Θανάσης Αλευράς, μανιώδης fan των ιατρικών τηλεοπτικών σειρών, χρίζεται αυτομάτως βοηθός της, ενώ ο Παντελής (Θανάσης Δόβρης) ανακαλύπτει πως πάσχει από μια σπάνια μορφή ναρκοληψίας. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Καίτη Γαρμπή πραγματικά χάνει τη φωνή της. Εν τω μεταξύ, Χάρης (Χάρης Χιώτης) και Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) φτάνουν ο ένας τον άλλον στα όριά του, ενώ η Δανάη ξεπερνάει τα δικά της με έναν τρόπο αρκετά απροσδόκητο για τον Φοίβο. Όλα φυσικά θα οδηγηθούν σε ένα απολαυστικό λάιβ, με σημαία του, τι άλλο; Μια φούστα!

Ποιοι ακολουθούν μετά την Καίτη Γαρμπή την επόμενη εβδομάδα;

Ζωντανή μουσική, χορός, γέλια και καλή διάθεση είναι αυτά που ξεχωρίζουν σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Φοίβου Δεληβοριά,"Τα Νούμερα". Στο 10ο επεισόδιο της σειράς, θα καλέσει στην "Μάντρα" τον Γιάννη Κότσιρα. Αλλά εκεί τα πράγματα σκουραίνουν γιατί εκεί τον ακουληθεί... μια τρελή φάν (Έφη Γούση), που γίνεται ολο ένα και πιο επιθετική.