«Όλα αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς» - Οι αινιγματικές δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή

«Θα λυθούν με τη νομική οδό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Στην κάμερα της εκπομπής, «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε δηλώεις η Καίτη Γαρμπή η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί για την συνεργασία του Διονύση Σχοινά και του Γιώργου Μαζωνάκη όπου "ναυάγησε" λίγο πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή

«Ο Διονύσης παίρνει τη θέση που δικαιωματικά του ανήκει. Ξαναπαίρνει τον θρόνο του, αυτό που ξέρει να κάνει καλά τα τελευταία χρόνια και να είναι πρωταγωνιστής, αυτό καλείται να κάνει και αυτή τη φορά. Θα λυθούν με τη νομική οδό. Όλα αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς».

Πέρασε στην αντεπίθεση η Καίτη Γαρμπή: Έστειλε εξώδικο στην επιχείρηση που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης

Πριν καλά καλά κάνουν πρεμιέρα ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Διονύση Σχοινά, η συνεργασία τους "ναυάγησε" καθώς οι διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους φαίνεται πως ήταν αρκετές καθώς το νυχτερινό κέντρο έστειλε εξώδικο τόσο στον δεύτερο όσο και σητν σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Φυσικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει και εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό μαγαζί.

Ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι διότι στο παρελθόν είχε λάβει προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.